Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2024.05.04. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2024.05.04. – fotók

A meleg májusi hétvége ellenére nagyon sokan választottátok a szezonzáró Luxfunk Radio Funky Party-t a Symbol Budapest rezidenciánkon, amit ezúton is nagyon köszönünk. Teltházzal és a már megszokott szuper hangulatban telt az éjszaka. 

Zsé rakta az egyedi, kő Funk warmupot, amivel kapcsolatosan többen megfogalmazták, hogy ezért tényleg érdemes volt korábban érkezni. Aztán jött DJ Berry és DJ Sampler, akik rendesen odacsaptak, nem is beszélve a meglepetésnek szánt egyedi intro-ról… 

Nagy szeretettel fogadtuk Bogyó Tamást és a Soul Session stábját, akik szintén velünk buliztak, és – ahogy ígértük – Bogyó Tomi hozott egy lemezt, amit ő maga tett fel és mutatott be. Natalie Cole csodája, a Keep Smiling egy különleges, japán nyomású lemezről dübörgött, hogy néhány percre egy 1977-es Funky buliba képzelhessük magunkat, Ohio-ba.

Ott bulizott velünk a Luxfunk csapatból Bernard Tomi, Dimofat, DJ Hangya, Slimfit és Steelor is, hiszen már szinte hagyomány, hogy a csapatunknak is ünnep minden Luxfunk Party, ilyenkor van lehetőségünk személyesen találkozni a Funky-arcokkal.

Ezzel az estével egy kis időre elbúcsúzunk a Symboltól, hogy nyári helyszíneken folytassuk, és október 19-én a summer feelinggel feltöltődve térhessünk vissza budapesti rezidenciánkra. Ezúton köszönjük a Symbol menedzsmentnek és a teljes személyzetnek az állandó támogatást, a konstruktív, előremutató hozzáállást, a hibátlan technikai támogatást és a mindig profi vendéglátást. Október 19-én folyt köv!

Addig is: A38 Hajó Tetőterasz, Budapest Park, Plázs Siófok, Delta – Balatonmáriafürdő – ezeken a helyeken csapunk oda a nyárnak! 

Következő Luxfunk Party-k

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky?” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Radio Funky Party közönsége egy 2007 óta épülő közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk!
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Radio Funky Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt!
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le Luxfunk Radio Funky Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá