Luxfunk Retro Show

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Retro Show

Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal!
Egy amerikai ötlet alapján készült magyar rádióműsor, mely klasszikus funky és disco dalokat, pop zenét, valamint a legendás Motown előadók sikereit vonultatja fel.

Lexikális zenei információk, örök darabok, mindez összegyúrva több mint 20 év zenei és rádiós tapasztalattal. Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal a Luxfunk FM partnereinek műsorán.


Luxfunk Retro Show

A Luxfunk Radio egyik saját gyártású műsora a ’70-es, ’80-as évek Soul zenéit bemutató Luxfunk Soul Power. A 100 részes sorozat utolsó szakaszának műsorvezetője Klamancsek Krisztián volt. Már a fúzió kezdetén tudtuk, hogy a Soul Power-t a Retro Show-val szeretnénk folytatni. Összegyúrtuk a régi tematikát, Krisztián tapasztalatait, Luxfunk közönségre specializálva, Luxfunk köntösben tálalva. Így lett a műsor neve: Luxfunk Retro Show. Míg a Luxfunk Soul Power elsősorban az adott kor zenei hazai palettájának hiányát igyekezett utólag pótolni, tehát jórészt itthon ismeretlen, vasfüggönyön túli sikereket mutatott be, addig a Retro Show a rég hallott, korszakalkotó slágerek, zenei történések, információk mentén ébreszti fel a hallgatókban a nosztalgia érzést.

A Retro Show minden műsorban speciális zenei betéteket vonultat fel, mint pl. az r’n’b korszak ébredése a ’80-as években, Top 40 Disco sikerek a Disco korszakból, legendás classic rock és populáris rock előadók. A zenei betétek alkalmazkodnak évfordulókhoz, évjáratokhoz, születésnapokhoz és egyéb eseményekhez, amelyek a műsor állandó részei.

A műsorvezető Klamancsek Krisztián.

A Luxfunk Retro Show-t a Luxfunk Radio gyártotta és terjeszti. A többi saját produkciónkhoz hasonlóan a Luxfunk Retro Show 69 részből álló sorozatát is szívesen átadjuk FM rádióknak.

A műsor átvételével kapcsolatban EZEN AZ OLDALON lehet felvenni csapatunkkal a kapcsolatot.

Stáblista
Szerkesztő, műsorvezető: Klamancsek Krisztián

Produkciós munkatárs: Fodor Attila
Voice1: Faragó András
Voice2: Kiss Szilvia
Producer: Dósa Márton

Kontakt
Hallgatói és üzleti kapcsolatfelvétel
FM Rádióknak
Funkykonyha és Retroshow Facebook
Luxfunk Facebook

Ezt érdemes megosztani!