Luxfunk Retro Show

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Retro Show

Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal!
Egy amerikai ötlet alapján készült magyar rádióműsor, mely klasszikus funky és disco dalokat, pop zenét, valamint a legendás Motown előadók sikereit vonultatja fel.

Lexikális zenei információk, örök darabok, mindez összegyúrva több mint 20 év zenei és rádiós tapasztalattal. Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal a Luxfunk FM partnereinek műsorán.


Luxfunk Retro Show

A Luxfunk Radio egyik saját gyártású műsora a ’70-es, ’80-as évek Soul zenéit bemutató Luxfunk Soul Power. A 100 részes sorozat utolsó szakaszának műsorvezetője Klamancsek Krisztián volt. Már a fúzió kezdetén tudtuk, hogy a Soul Power-t a Retro Show-val szeretnénk folytatni. Összegyúrtuk a régi tematikát, Krisztián tapasztalatait, Luxfunk közönségre specializálva, Luxfunk köntösben tálalva. Így lett a műsor neve: Luxfunk Retro Show. Míg a Luxfunk Soul Power elsősorban az adott kor zenei hazai palettájának hiányát igyekezett utólag pótolni, tehát jórészt itthon ismeretlen, vasfüggönyön túli sikereket mutatott be, addig a Retro Show a rég hallott, korszakalkotó slágerek, zenei történések, információk mentén ébreszti fel a hallgatókban a nosztalgia érzést.

A Retro Show minden műsorban speciális zenei betéteket vonultat fel, mint pl. az r’n’b korszak ébredése a ’80-as években, Top 40 Disco sikerek a Disco korszakból, legendás classic rock és populáris rock előadók. A zenei betétek alkalmazkodnak évfordulókhoz, évjáratokhoz, születésnapokhoz és egyéb eseményekhez, amelyek a műsor állandó részei.

A műsorvezető Klamancsek Krisztián.

A Luxfunk Retro Show-t a Luxfunk Radio gyártotta és terjeszti. A többi saját produkciónkhoz hasonlóan a Luxfunk Retro Show 69 részből álló sorozatát is szívesen átadjuk FM rádióknak.

A műsor átvételével kapcsolatban EZEN AZ OLDALON lehet felvenni csapatunkkal a kapcsolatot.

Stáblista
Szerkesztő, műsorvezető: Klamancsek Krisztián

Produkciós munkatárs: Fodor Attila
Voice1: Faragó András
Voice2: Kiss Szilvia
Producer: Dósa Márton

Kontakt
Hallgatói és üzleti kapcsolatfelvétel
FM Rádióknak
Funkykonyha és Retroshow Facebook
Luxfunk Facebook

Ezt érdemes megosztani!