Luxfunk Soul Power – 0031-0035 – Best Of adások

Luxfunk Soul Power logoTúl vagyunk 30 Luxfunk Soul Power adáson. A kerek szám és a több mint fél éves, hetente frissülő tartalom arra ösztönzött minket, hogy néhány adáson keresztül összefoglaljuk a Luxfunk Soul Power legjobb pillanatait.

Még csak néhány kiskanállal merítettünk a nagy kútból. A ’70-es ’80-as években megjelent Soul és Funk csemegéknek még csak piciny töredékét mutattuk be. Mégis úgy gondoljuk, hogy időnként érdemes megállni, kicsit visszanézni, majd felfrissülve, újabb ötletekkel folytatni tovább a megkezdett utat. Indokolja ezt az is, hogy a Luxfunk Radio hallgatottsága és a műsor Fm partnereinknél sugárzott változatának ismertsége folyamatosan nő, tehát sokan időközben kapcsolódtak be a sorozatba, és hát – minden szerénytelenség nélkül – nem mondhatjuk, hogy nem maradtak le semmiről.

A 31-35 adások tehát „best of” válogatások, melyekbe összegyűjtjük a talán legnépszerűbb zenéket, és az érdekes vendégektől hallott még érdekesebb információkat.

A 36. adástól már újabb epizódokkal jelentkezünk. Új vendégek, új műsorelemek, és a műsorvezető-szerkesztő is új: Rota Francesco személyében.


A Luxfunk Soul Power támogatói:

egrokorr logo


A Dunaplaszt festékcsalád gyártója, az Egrokorr Zrt.

Köszönjük!


Amennyiben kéréssel vagy kérdéssel, észrevétellel szeretnél hozzánk fordulni, szívesen vesszük, és igyekszünk minél gyorsabban válaszolni. Várjuk a hozzászólásod a lap alján vagy a soulpower kukac luxfunkradio pont com címre!

<- Vissza a Luxfunk Soul Power főoldalára

Ezt érdemes megosztani!

Hozzászólás (2)

  1. 1belabacsi
    Szép estét! Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmem az adás alatt, vagy csak nem volt róla szó: de hova tűnt Gulics Norbert? Nem is lesz többet? Az adás egyébként továbbra is kiváló, alig várom minden alkalommal az időutazást! Üdvözlettel: 1bélabácsi
    • admin
      Szia! A 28. adástól már Francesco a szerkesztő-műsorvezető, Norbi már csak a korábbi adásokban hallható, pl. azokon az Fm adókon melyek később adják a sorozatot mint mi. Köszönjük az elismerő szavakat, igyekszünk...

Szólj hozzá