Gyere!

Csatlakozz hozzánk és tartozz Te is az igazi Funky-arcok közösségébe! Regisztrálj oldalunkra vagy válassz magadnak havonta megújuló tagsági csomagot, amellyel nagy kedvezménnyel juthatsz hozzá a Luxfunk DJ-k mixeihez (Luxfunk Blackmix), a Luxfunk Party-k felvételeihez és 90% kedvezménnyel járhatsz Luxfunk Party-kra!

Miért jó a Luxfunk tagság?

A tagsággal nem utolsó sorban támogatod a Luxfunkot.
Ha régi motoros Funky-arc vagy, ismered jól a Luxfunk történetét, hiszen az elmúlt években  megéltél velünk és népes közösségünkkel sok-sok Funky-ba burkolt fordulópontot. Ha újonnan kezdesz hallgatni minket, nem biztos, hogy tudod, de már 2007 óta dolgozunk a földrajzi határokat nem ismerő online rádiónkon. A Luxfunk legnagyobb célja a fekete zenei műfajok népszerűsítése és az alapos hiánypótlás elsősorban a magyar zenei piacon.
Ez azt jelenti, hogy több mint 10 évig, napról-napra ingyen dolgoztunk azon, hogy ha egyszer bekapcsolod a Luxfunkot, ne is akard kikapcsolni többé. Ez nem csak a munkánk. Ez a hivatásunk, a küldetéstudatunk, az életünk, és a rengeteg kétség, izgalom, siker, öröm kitaposta úton most újabb mérföldkőhöz érkeztünk:
3 különböző tagságot kínálunk Neked!
A Free, a Purple és a Gold tagsággal még több élményt szeretnénk adni azoknak, akik eddig is hittek abban, amit a Luxfunk képvisel: a jó zenében és az összetartó közösségben. Ha már tudod, hogy ez milyen érzés, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért csatlakozz hozzánk, és válaszd ki a számodra legkedvezőbb csomagot! Ezzel nem csak exkluzív tartalmakhoz jutsz hozzá, hanem a Luxfunk és a Luxfunk DJ-k szenvedélyes munkáját táplálod tovább, miközben Te magad is beállsz a Funky zászló mögé, tovább éltetve a műfajt.  
Fontos, hogy ez a fejlődés nem azt jelenti, hogy nem lesz többé ingyenes mixünk. Az előző honlapunkon átlagosan 2-3 hetente új, ingyenes, szignálokkal ellátott szettet osztunk meg veled. Ezt ezután is adjuk, viszont ezen az új honlapon már hetente, és ezen felül még sok-sok új mix válik elérhetővé a számodra. Még azok is, amelyeket eddig nem kaparinthattál meg, pedig nagyon szeretted volna!
Válaszd bármelyik tagságunkat, távolabb nem, csak közelebb kerülhetsz a legjobb Luxfunk zenékhez, hiszen továbbra is ez jelenti a missziónkat. Ha fekete öves Luxfunker vagy, figyelmedbe ajánljuk a Gold tagságunkat, ami havi 16 db letölthető mixet foglal magában.
Ha úgy érzed, itt az idő, válaszd ki a számodra ideális tagságot, és add át magad a zenének! Érdemes tudnod, hogy ha tagság előfizetés során elmented a bankkártyádat, azzal engedélyezed, hogy havonta automatikusan levonjuk a tagság díjának összegét addig, amíg le nem mondod az előfizetésedet (de nem fogod). Ha nem mented el a kártyát, akkor a tagságodat minden hónapban újra meg kell újítanod manuálisan.   
Lépj velünk előre egyet, tegyél egy próbát bármelyik tagsággal, és legyél – maradj – Te is igazi Funky-arc!
 
 
 

Free tagság

Regisztrálj ingyenesen oldalunkra, hogy hozzáférj az alábbiakhoz:
 • 2 db mix letöltés (szignálokkal)
  • Mix formátum: .mp3

 

 

 

 

0 Ft / hó

Purple tagság

Tölts le Luxfunk Blackmixeket szignálok nélkül a Purple csomagban!
 • 8 db mix letöltés (a Blackmixek szignálok nélkül)
  • Mix formátum: .mp3, Blackmixeknél .wav is
  • Playlist a Blackmixekhez

1990 Ft / hó

Gold tagság

A Gold csomagban hozzáférsz a Luxfunk Blackmixek plyalistjeiez, és .wav fájljaihoz is! 
 • 16 db mix letöltés
  • a Blackmixek szignálok nélkül
  • Mix formátum: .mp3, Blackmixeknél .wav is
  • Playlist a Blackmixekhez
  • Jelentős kedvezmény a Luxfunk pólók árából
  • Belépés a Luxfunk Party-kra 90% kedvezménnyel (tagságonként egy fő)

3990 Ft / hó

Tölts le mixeket egyenként, előfizetés nélkül!

Minden Luxfunk Blackmix egyenként, szignál nélküli változatban is megvásárolható,
499 Ft-ért. A playlist és a .wav formátum azonban csak a Gold tagsággal hozzáférhető!
Luxfunk Daytime