Gyere!

Csatlakozz hozzánk és tartozz Te is az igazi Funky-arcok közösségébe! Regisztrálj oldalunkra vagy válassz magadnak havonta megújuló tagsági csomagot, amellyel nagy kedvezménnyel juthatsz hozzá a Luxfunk DJ-k mixeihez (Luxfunk Blackmix), a Luxfunk Party-k felvételeihez és 90% kedvezménnyel járhatsz Luxfunk Party-kra!

Miért jó a Luxfunk tagság?

A tagsággal nem utolsó sorban támogatod a Luxfunkot.
Ha régi motoros Funky-arc vagy, ismered jól a Luxfunk történetét, hiszen az elmúlt években  megéltél velünk és népes közösségünkkel sok-sok Funky-ba burkolt fordulópontot. Ha újonnan kezdesz hallgatni minket, nem biztos, hogy tudod, de már 2007 óta dolgozunk a földrajzi határokat nem ismerő online rádiónkon. A Luxfunk legnagyobb célja a fekete zenei műfajok népszerűsítése és az alapos hiánypótlás elsősorban a magyar zenei piacon.
Ez azt jelenti, hogy sok éve, napról-napra ingyen dolgoztunk azon, hogy ha egyszer bekapcsolod a Luxfunkot, ne is akard kikapcsolni többé. Ez nem csak a munkánk. Ez a hivatásunk, a küldetéstudatunk, az életünk, és a rengeteg kétség, izgalom, siker, öröm kitaposta úton most újabb mérföldkőhöz érkeztünk:
3 különböző tagságot kínálunk Neked!
A Free, a Purple és a Gold tagsággal még több élményt szeretnénk adni azoknak, akik eddig is hittek abban, amit a Luxfunk képvisel: a jó zenében és az összetartó közösségben. Ha már tudod, hogy ez milyen érzés, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért csatlakozz hozzánk, és válaszd ki a számodra legkedvezőbb csomagot! Ezzel nem csak exkluzív tartalmakhoz jutsz hozzá, hanem a Luxfunk és a Luxfunk DJ-k szenvedélyes munkáját táplálod tovább, miközben Te magad is beállsz a Funky zászló mögé, tovább éltetve a műfajt.  
Fontos, hogy ez a fejlődés nem azt jelenti, hogy nem lesz többé ingyenes mixünk. Az előző honlapunkon átlagosan 2-3 hetente új, ingyenes, szignálokkal ellátott szettet osztunk meg veled. Ezt ezután is adjuk, viszont ezen az új honlapon már hetente, és ezen felül még sok-sok új mix válik elérhetővé a számodra. Még azok is, amelyeket eddig nem kaparinthattál meg, pedig nagyon szeretted volna!
Válaszd bármelyik tagságunkat, távolabb nem, csak közelebb kerülhetsz a legjobb Luxfunk zenékhez, hiszen továbbra is ez jelenti a missziónkat. Ha fekete öves Luxfunker vagy, figyelmedbe ajánljuk a Gold tagságunkat, ami havi 16 db letölthető mixet foglal magában.
Ha úgy érzed, itt az idő, válaszd ki a számodra ideális tagságot, és add át magad a zenének! Érdemes tudnod, hogy ha tagság előfizetés során elmented a bankkártyádat, azzal engedélyezed, hogy havonta automatikusan levonjuk a tagság díjának összegét addig, amíg le nem mondod az előfizetésedet (de nem fogod). Ha nem mented el a kártyát, akkor a tagságodat minden hónapban újra meg kell újítanod manuálisan.   
Lépj velünk előre egyet, tegyél egy próbát bármelyik tagsággal, és legyél – maradj – Te is igazi Funky-arc!
 
 
 
Free tagság

Free tagság

 
2 db ingyenes mix letöltés / hó
Blackmix: .mp3 VBR, 80 kbps
Blackmix: +.wav
Blackmix: szignálok nélkül
Blackmix: + playlist (.pdf)
Kedvezményes Luxfunk Póló
Kedvezményes party jegy

0 Ft / hó

Purple tagság

Purple tagság

MEGDUPLÁZTUK!
8 db mix letöltés / hó
Blackmix: .mp3 CBR, 320 kbps
Blackmix: + .wav
Blackmix: szignálok nélkül
Blackmix: + playlist (.pdf)
Kedvezményes Lufunk pólók
Kedvezményes party jegy

1990 Ft / hó

Gold tagság

Gold tagság

MEGDUPLÁZTUK!
16 db mix letöltés / hó
Blackmix: .mp3 CBR, 320 kbps
Blackmix: + .wav
Blackmix: szignálok nélkül
Blackmix: + playlist (.pdf)
Kedvezményes Lufunk pólók
Kedvezményes party jegy

3990 Ft / hó

Tölts le mixeket egyenként, előfizetés nélkül!

Luxfunk Blackmixek és Luxfunk Party felvételek tagságon kívül egyenként is vásárolhatók. A Blackmixek esetében + playlist és + .wav file is jár a mixekhez.
Luxfunk Daytime

Ezt érdemes megosztani!