fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

 • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2022.09.03: Luxfunk Radio Funky Party @Budapest Park

2022.09.03. @ 22:00 - 2022.09.04. @ 04:00

Luxfunk Party @ Budapest Park 2022.09.03.
Luxfunk Party @ Budapest Park 2022.09.03.

Repetázunk! Érzed velünk az igazi libabőrt a Budapest Parkban!

Luxfunk Radio Funky Party a Budapest Parkban!

Júniusban olyan jól sikerült a Luxfunk Party a Budapest Parkban, hogy repetázunk egyet, amíg még jó az idő!

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából ezen az estén Steelor keveri a legnagyobb Funky slágereket, és, hogy különlegességgel fűszerezzük az estét, Steelor mellett ott áll majd DJ Quick is, és olyan scratch-et tol Steelor alá, hogy megint kiakad majd a libabőr-műszer. Érezd velünk az igazi libabőrt!
Kezdés: 22:00 óra

Jegyek

Jegyek a Budapest Park honlapján, itt válthatók.

Hangold rá magad a bulira!

 • Töltsd le az előző Budapest Parkos Luxfunk Party felvételét itt!
 • Nézd meg az előző Budapest Parkos Luxfunk Party fotóit itt!
 • Tölts le Steelor mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • …és DJ Quick mixeket pedig itt!
 • Nézz Steelor Luxfunk Live videókat itt!
 • …DJ Quick videókat pedig itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Park területén.
Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a Budapest Park készpénzmentes lett! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.
22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

 1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
 2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
 3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
 4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
 5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2022.09.03. @ 22:00
Vége:
2022.09.04. @ 04:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Budapest Park
Soroksári út 60
Budapest, 1095 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+361 434 7800
View Helyszín Website