Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

  • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2023.02.04: Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest

2023.02.04. @ 21:00 - 2023.02.05. @ 04:00

4000HUF
Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2023.02.04.
Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2023.02.04

Luxfunk Party - Induljon 2023. rengeteg libabőrrel! Folytatjuk a Luxfunk Party-sorozatot! Andrew J és Steelor a Symbolban!

Luxfunk Radio Funky Party a Symbolban!

2023-ban is folytatódik a Luxfuk Radio Funky Party-sorozata a Symbol Budapest falai között.

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 
Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából ezúttal a háromszoros magyar DMC bajnok, Andrew J, valamint csapatunk egyik energiabombája, Steelor keveri a legnagyobb Funky slágereket. A warmup session-t a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja.

Egyél közben finomakat!

A VIP asztalfoglalók ilyen csodás fogásokat is rendelhetnek, érdemes tehát éhesen érkezni, és akár többet is kóstolni!

Foglalás: +36307484050

Kapunyitás: 21:00 óra

Jegyek

  • Elővételes standard jegy: 4000 Ft – elfogyott!
  • Helyszíni standard jegy: 5000 Ft (érkezéskor váltható)
  • Elővételes V.I.P. jegy: 6000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)  – elfogyott!
  • Helyszíni V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)
  • Az elővételes jegyek a Luxfunk Webshopban február 4-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.

[tribe_tickets post_id=”169353″]

Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu

Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása

Jegyek visszaváltása

A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hangold rá magad a bulira!

  • Töltsd le az előző Symbol Budapest-es Luxfunk Party felvételét itt!
  • Nézd meg a legutolsó Luxfunk Party fotóit itt!
  • Tölts le Andrew J mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • Nézz Andrew J – Luxfunk Live videókat itt!
  • Tölts le Steelor mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • Nézz Steelor Luxfunk Live videókat itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
  • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

“Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2023.02.04. @ 21:00
Vége:
2023.02.05. @ 04:00
Összeg:
4000HUF
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Telefon:
+361 401 7585
E-mail:
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Symbol
Bécsi út 56.
Budapest, Pest 1036 Magyarország
View Helyszín Website