Események betöltése

« Összes Események

2023.10.07: Luxfunk Party @Symbol Budapest

október 7. @ 21:00 - október 8. @ 04:00

Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2023.10.07.
Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2023.10.07.

Luxfunk Party - Érezd velünk az igazi libabőrt Megnyitjuk az őszi szezont! Október 7-én 4 Luxfunk DJ, DJ Berry, DJ Quick, Revolution és Whiteboy diktálja a tempót!

Luxfunk Radio Funky Party a Symbolban!

A nagy őszi visszatérésünk a Symbolba: október 7-én 4 Luxfunk DJ, DJ Berry, DJ Quick, Revolution és Whiteboy diktálja a tempót!

Ahogy április 15-én bejelentettük és azóta is ígértük hírlevelekben és a nyári bulikon: október 7-én, a nyári külső helyszíni bulik után visszatér a Luxfunk Radio Funky Party-sorozata Budapesti rezidenciájára, Symbol Budapest falai közé, hogy megnyissuk az őszi szezont! Klasszikus Funky bulira számítsatok, Funky-arcok, sok dallammal, sok hangszerrel, rengeteg libabőrrel és a már szinte “védjegyünkké” váló villogó tánctérrel.
Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
Úgy döntöttünk, hogy mutatunk valamit, amiben erősek vagyunk: nagy a csapatunk, hogy változatosak lehessünk. Ezen az estén egy 4 méteres DJ pulton négy Luxfunk DJ tolja a Funky-t: DJ Berry, DJ Quick, DJ Revolution és Whiteboy a házban! Lesz egy ötödik lemezlovasunk is: a warmup session-t a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja.
Kapunyitás: 21:00 óra

Jegyek

 • Elővételes standard jegy: 4000 Ft
 • Helyszíni standard jegy: 6000 Ft (érkezéskor váltható)
 • Elővételes V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 • Helyszíni V.I.P. jegy: 8000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)
 • Az elővételes jegyek október 7-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók korlátozott szmban, a készlet erejéig.

Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu
Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása + 1 üveg ital 4-5 főnként.

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hangold rá magad a bulira!

 • Töltsd le az előző Symbol Budapest-es Luxfunk Party felvételét itt!
 • Nézd meg a legutolsó Symbol-os Luxfunk Party fotóit itt!
 • Tölts le DJ Berry mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Tölts le DJ Quick mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz DJ Quick Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le DJ Revolution mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz DJ Revolution Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le Whiteboy mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz Whiteboy Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
október 7. @ 21:00
Vége:
október 8. @ 04:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Telefon:
+361 401 7585
E-mail:
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Symbol
Bécsi út 56.
Budapest, Pest 1036 Magyarország
View Helyszín Website