fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

 • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2023.11.04: Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest

2023.11.04. @ 21:00 - 2023.11.05. @ 04:00

Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2023.11.04.
Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2023.11.04.

Folytatjuk a Funky Party-sorozatot: november 4-én szombaton a Luxfunk Party-n 5vös László és DiMOFAT a házban!

Eredetileg Szilveszterre terveztük a következő Luxfunk Radio Funky Party-t, de a nagy érdeklődésre tekintettel úgy éreztük, az október 7-éhez képest az még túl messze van. Ezért meggondoltuk magunkat, és bulizunk egy nagyot november 4-én is! Klasszikus Funky bulira számítsatok, Funky-arcok, sok dallammal, sok hangszerrel, rengeteg libabőrrel és a már szinte „védjegyünkké” váló villogó tánctérrel.
Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
Ezen az éjszakán a Luxfunk lemezlovas csapatának ikonja, sokak példaképe, a legrégebbi tapasztalattal rendelkező, mégis a legújabb technikát naprakészen követő 5vös László lesz az egyik DJ, mellette a Luxfunk szekerét legrégebben tolók közül a szintén régi motoros DiMOFAT áll majd, hogy együtt, egyszerre válogathassák a talp alá valókat. A warmup session-t a Luxfunk Csapatából Bernard Tomi prezentálja. Az ott szintén nagyon erős lesz, főleg ha Bernard Tomi belenyúl a „Funky never dies” sorozatának repertoárjába!
Kapunyitás: 21:00 óra

Jegyek

 • Elővételes standard jegy: 4000 Ft
 • Helyszíni /aznapi standard jegy: 7000 Ft
 • Elővételes V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 • Helyszíni / aznapi V.I.P. jegy: 9000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 • Az online elővételes jegyek november 4-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók korlátozott számban, a készlet erejéig.

Asztalfoglalás: +36307484050 / [email protected]
Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása + 1 üveg ital 4-5 főnként.

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hangold rá magad a bulira!

 • Nézd meg a legutóbbi Luxfunk Party fotógalériáját itt!
 • Tölts le 5vös László mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Tölts le DiMOFAT mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz DiMOFAT Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le Bernard Tomi Mixeket itt!
 • Nézz Bernard Tomi Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

 1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
 2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
 3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
 4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
 5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2023.11.04. @ 21:00
Vége:
2023.11.05. @ 04:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , , , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Symbol
Bécsi út 56.
Budapest, Pest 1036 Magyarország
View Helyszín Website