fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

2024.07.27: Luxfunk Radio Funky Party @Plázs Siófok – V.I.P.

július 27. @ 21:00 - július 28. @ 04:00

Luxfunk Radio Funky Party 2024.07.27. @Plázs Siófok VIP
Luxfunk Radio Funky Party 2024.07.27. @Plázs Siófok VIP

Luxfunk Radio Funky Party a Plázs Siófok VIP-ben!

Július 27-én egy új helyszínt Funkyzunk össze! Luxfunk Radio Funky Party a Plázs Siófok Raiffeisen VIP teraszán DJ Berryvel!

A Plázs Siófok meghívásának eleget téve, július 27-én szombaton a Hódítás Éjszakáján az est záró eseményeként, egy exkluzív helyszínen, az elszeparált Raiffeisen VIP teraszon tartunk egy király Luxfunk Party-t!

Ha velünk tartasz a VIP-ben, onnan ezt látod:

plazs siofok vip

Plázs Siófok VIP

 
Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából július 27-én DJ Berry válogatja a kedvenc Funky, RnB és Hip-Hop zenéket. Érezd velünk az igazi libabőrt!
Kezdés: 22:00 óra

A belépőjegyek nem tartalmaznak ülőhelyet, asztalfoglalásra szabad helyek függvényében van lehetőség!

Asztalfoglalás: [email protected]

16 év alatt a belépés kizárólag nagykorú kísérettel lehetséges!

Hangold rá magad a bulira!

  • Töltsd le az előző Luxfunk Party felvételét itt!
  • Nézd meg az előző A38 Hajós Luxfunk Party fotóit itt!
  • Tölts le DJ Berry mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
  • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, és hívd meg a Funky-arc ismerőseidet!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
július 27. @ 21:00
Vége:
július 28. @ 04:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Plázs Siófok – V.I.P.
Petőfi sétány 3.
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép