fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

 • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2024.02.17: Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest

február 17. @ 21:00 - február 18. @ 04:00

Luxfunk Radio Funky Party @ Symbol Budapest 2024.02.17.
Luxfunk Radio Funky Party @ Symbol Budapest 2024.02.17.

2024-ben is folytatódik a Luxfunk Radio Funky Party-sorozata: február 17-én szombaton a Luxfunk Party-n Big Mo és Dj Hangya és DJ LLeo tekeri a Funky-t!

Ismét egy klasszikus Funky bulit hozunk össze, sok dallammal, sok hangszerrel, rengeteg libabőrrel és a már szinte „védjegyünkké” váló villogó tánctérrel.
Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy őszintén vidám közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
Ezen az éjszakán a Luxfunk lemezlovas csapatából egyik régi motorosunk, a vinyl lemezeket szenvedélyesen gyűjtő és forgató Big Mo lesz az egyik DJ, mellette a csapatunkat szintén a kezdetektől építő-támogató DJ Hangya emeli az est fényét. A warmup session-t szintén a Luxfunk csapatából Dj LLeo rakja, aki friss még nálunk, a Blackmixben néhányszor már hatalmasat játszott, de Luxfunk Radio Funky Party-n most találkozhatunk vele először. DJ LLeo mellett élő szaxofon fűszerezi majd a hangolódást, a rézfúvóst Bálint Gergely bűvöli majd.
Kapunyitás: 21:00 óra

Jegyek

 • Elővételes standard jegy: 4000 Ft
 • Helyszíni /aznapi standard jegy: 7000 Ft
 • Elővételes V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 • Helyszíni / aznapi V.I.P. jegy: 9000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 • Az online elővételes jegyek február 16-án éjfélig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók korlátozott számban, a készlet erejéig.

Asztalfoglalás: +36307484050 / [email protected]
Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása + 1 üveg ital 4-5 főnként.

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hangold rá magad a bulira!

 • Nézd meg a legutóbbi Luxfunk Party fotógalériáját itt!
 • Tölts le Big Mo mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz Big Mo Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le DJ Hangya mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Tölts le DJ LLeo Mixeket itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

 1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
 2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
 3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
 4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
 5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
február 17. @ 21:00
Vége:
február 18. @ 04:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Symbol
Bécsi út 56.
Budapest, Pest 1036 Magyarország
View Helyszín Website