fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

  • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2024.06.29: Jótékonysági Funky Garden @Casa La Dolce Vita

június 29. @ 17:00 - 23:00

Jótékonysági Funky Garden Party 2024.06.29 @Casa La Dolce Vita
Jótékonysági Funky Garden Party 2024.06.29 @Casa La Dolce Vita

Jótékonysági Funky Garden Party @Casa La Dolce Vita!

Terjedjen a szeretetvírus! Bulizz egy mesés birtokon Felsőörsön, és támogasd a Down-szindrómás gyermekes családok nyaralását! A belépőkből befolyó bevételt 100%-ban a támogatásra fordítjuk. 

A hangulatról a Luxfunk Radio DJ-je, Bernard Tomi, valamint a klubzene.hu DJ-je, Tóth Zsolt gondoskodik.

A szervezőről

Az esemény főszervezője a Dress Me And You Minőségi Szabóság, amely 2010. óta, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozásként működik. A Béres Géza által megálmodott alkotó vállalkozásban a vevők az olasz életérzés derűjét és könnyedségét tapasztalhatják meg.
A Dress Me And You Minőségi Szabóság társadalmi célú tevékenységei során az önzetlenség és az „Adni jó!” egészen triviális tartalma munkájuk és életszemléletük részévé vált. Olyan hozzáállást képviselnek, amely természetes része kell, hogy legyen az életünknek, hogy az önös érdekekből nemes szándék és nagylelkűség, a kirekesztettségből pedig az odatartozás érzése alakulhasson ki a közös élmények, tevékenységek által.
Mindezt szem előtt tartva daganatos megbetegedésben szenvedőknek és Down-szindrómásoknak rendszeresen biztosítanak lehetőséget elsősorban közösségi tevékenység végzésére, és részesítik őket különleges élményekben.

A helyszínről

A Felsőörsön található Casa la dolce vita eredetileg egy kis romos présház volt. A birtok két év rengeteg munkájának köszönhetően újult meg, és nyerte el mostani csodálatos formáját.
A borospince és a két félszobás apartman együtteséből nyíló 169 m²-es fedett terasz ideális helyszínt biztosít a felejthetetlen bulihoz.
A Casa La Dolce Vita farm nem csupán egy helyszín, hanem egy varázslatos környezet, ahol a természetes szépség és a kifinomult elegancia ötvöződik. Saját parkolóval rendelkezik, amit végig aszfaltozott úton lehet megközelíteni. Mivel külterület, nincs csend-rendelet. 100 méterre az út túlsó oldalán egy rendezett lovarda ad lehetőséget a szabadság érzésnek, amire a telek felső teraszáról gyönyörű tájpanoráma nyílik.

Az előzményekről

Géza természetesnek tartja, hogy akinek van, az ossza meg. Így született az ötlet, hogy a birtokon élményt, törődést, figyelmet adjon rászorulóknak. Az egész egy balatoni élménynappal kezdődött, amit Down-szindrómás gyermekeknek szervezett. Sorra csatlakoztak a jószándékú, támogató emberek, így a program része volt a lovardás állat simogatás, egy másik támogató barát a vitorláshajóját ajánlotta fel, így végül egy kellemes napot töltött együt 15 Down-szintrómás gyermek és kísérője hajókázással, lósimogatással, levendulaszedéssel és pizzasütéssel. Azóta még többen csatlakoztak már hozzájuk: Gergő fia, aki fodrász, levágta a gyerekek haját, egy hölgyfodrász partner az anyukák frizuráját tette rendbe, kedves vízivárosi vendéglátós barátai pedig nem csak vendégül látták őket, de sütöttek velük együtt mézeskalácsot is karácsony előtt.
 
 
Terjedjen a szeretetvírus! Csatlakozz Te is a támogató vendégekhez, gyere el, érezd jól magad egy különleges balatoni birtokon, és belépőddel támogasd a Down-szindrómás gyermekek élményeit!
 
Belépőjegyek válthatók:
– személyesen a Budapest Uomo -n (1013, Budapest, Ybl Miklós tér 9.)
– a buli helyszínen az erre a célra kihelyezett urna segítségével
– az alábbi számlaszámra utalva (min. 10 000 Ft):
11600006-00000000-80798329 (Béres Géza)
A megjelenő vendégeink a ház pizzái közül választhatnak, illetve vendégeink egy hűsítő Prosecco-ra.
 
Támogatóink és társszervezőink:
Aldo Farinola
AlfaPont
Béres Geri Gergő
Borbás Kert
Cambridge Nyelviskola
Carmela Luciani
Cocó7 Csokoládé Bolt és Látványműhely
Julius Batky
Keserű Balázs
KicsiZso Reggeliző Kávézó
KlubZene
LENOA Coffee&Shop
Luxfunk Radio
Mátyás Szalon
Monastery Boutique Hotel Budapest
Pénzkovász
Peti világa karkötők
Pince Attila
Regina Marokházi
Roni ABC
Sláger FM
Vigadó Étterem és Söröző
Tóth Zsolt

Hozd el a haverokat! Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, és hívd meg a Funky-arc ismerőseidet!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Dátum:
június 29.
Időpont:
17:00 - 23:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Casa La Dolce Vita
Dió köz
Felsőörs, 8227 Magyarország
+ Google Térkép