fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

 • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2024.06.15: Luxfunk Radio Funky Party – 17. szülinap @A38 Hajó, Tetőterasz

június 15. @ 23:00 - június 16. @ 04:00

6000HUF
Luxfunk Radio Funky Party 2024.06.15 - 17. szülinap @A38 Hajó, Tetőterasz
Luxfunk Radio Funky Party 2024.06.15 – 17. szülinap @A38 Hajó, Tetőterasz

Mintha tegnap történt volna, hogy elindult a Luxfunk Radio. Pedig idén júniusban lesz 17 éve, hogy elstartoltunk! Luxfunk Radio Funky Party – 17. szülinapi buli az A38 Hajó tetőteraszán!

Ünnepelj Te is a Luxfunk Radio-val! Idézzük fel a 17 év sztorijait együtt! Csapjunk egy nagy Funky Party-t ott, ahol már hagyományunkká vált a szülinapozás! Találkozzunk az A38 Hajó Tetőteraszán!

Klasszikus Funky buli lesz, sok dallammal, sok hangszerrel, rengeteg libabőrrel. Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy őszintén vidám közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak! Június 15-én a Luxfunk lemezlovas csapatából Andrew J. és Steelor válogatja a Luxfunkerek kedvenceit. Kapunyitás: 23:00 óra

Jegyek

 • Elővételes jegy: 6000 Ft
 • Helyszíni /aznapi jegy: 8000 Ft

Az online elővételes jegyek a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók korlátozott számban, a készlet erejéig.

Update: Az elővételes jegyek kedden délután elfogytak.

Ne csüggedj, így tudsz még jegyhez jutni:
Gondoltunk azokra, akik csak az utolsó pillanatban tudják eldönteni, hogy velünk ünnepelnek, és azokra, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak online vásárolni. Szombaton 0:00 órától (tehát péntek éjféltől!) még megnyitunk egy online jegy kontingenst 60 db erejéig, és ugyanennyit fenntartunk azoknak, akik a helyszínen tudnak/szeretnének jegyet venni. Ezekkel együtt telünk meg a megengedhető, biztonságos max létszámig. A helyszíni jegyvásárláshoz a 23:00 órás nyitásra érdemes sorba állni, a jegyeket érkezési sorrendben adjuk ki. Félretenni nem tudjuk, aki ott van, annak tudunk jegyet biztosítani.

Jegyek visszaváltása

A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hangold rá magad a bulira!

 • Nézd meg a legutóbbi A38 Hajós Luxfunk szülinap fotógalériáját itt!
 • Tölts le Andrew J. mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz Andrew J. Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le Steelor mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • Nézz Steelor Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

 1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
 2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
 3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
 4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
 5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

– A biztonsági szolgálat a beléptetés jogát fenntartja.
– A rendezvényt a 21. életévét be nem töltött személy nem látogathatja

 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
június 15. @ 23:00
Vége:
június 16. @ 04:00
Összeg:
6000HUF
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

A38 Hajó
Petőfi Híd, Egyetemváros
Budapest, Pest 1117 Magyarország
Phone
+361 464 39 40
View Helyszín Website