Május 14: Luxfunk Funky & Hip-Hop Party! – DJ Quick + DJ Balu & DJ Forest & Funk Infection koncert

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Funky & Hip-Hop Party 2016.05.14. @ New Orleans Club

Végy egy nagy kanál Funky-t, keverj hozzá Hip-Hopot, amennyit felvesz, és tálald egy ízletes Funk Infection koncerttel egy különleges klubban, majd díszítsd három Luxfunk DJ-vel, akik közül az egyik vadiúj! Ha szeretnéd megkóstolni ezt a receptet, várunk május 14-én a New Orleans Clubban!

Luxfunk Party jegy 2016.05.14.Ha fekete zenére éhes Funky-arc vagy, itt az ideje bevésni a naptáradba május 14-ét! Nem elég, hogy ez a hosszú hétvége első napja, még egy Luxfunk Funky & Hip-Hop Party-n is kieresztheted a fáradt gőzt, a New Orleans Clubban. Szereted a klasszikus Funky-t. Odavagy a ’90-es évek fekete zenéjéért is. Néha nem is tudsz választani közülük? Ezen a Luxfunk Party-n nem is kell majd: DJ Balu, DJ Forest és legújabb lemezlovasunk, DJ Quick gondoskodik róla!
A koncert

Ahogy mindig, most is megadjuk a módját: vérbeli, minőségi Funky koncerttel csapunk bele az éjszakába. Az élményt mi már előre meg is köszönjük a Funk Infectionnek, akiben biztosan nem fogsz csalódni: bitang jó zenészek – szám szerint 11 (!) – gondoskodnak a hangulatról. A Funk Infection többek között Stevie Wonder, James Brown, Ray Charles, Incognito, Mark Ronson Bruno Mars, Galactic és Tower Of Power slágereket játszik, valahogyan így:

Az ismert Funky kedvencek mellett néhány saját számot is előkapnak majd:

Nem egyszerű művelet ennyi ember munkáját összehangolni, de a Funk Infeciton játékos természetességével biztosan levesz majd a lábadról. Vagy inkább ráállít. Táncolni. Az együttes szülővárosa Veszprém, ahol friss Funky jelenségükkel 2013 májusa óta fertőznek. Leginkább a Balaton-felvidéken mozgolódnak, de ez alkalommal meghívtuk őket Budapestre, hogy Funky-rázzon a hideg tőlük. Ugye, hogy mindig van új a Nap alatt? Kutya kötelességünk megmutatni őket is.

A tagok

 • Varga Veronika (ének)
 • Dobosi Gergely (szólógitár)
 • Szalai Bence (billentyű)
 • Stefanics Dávid (basszusgitár)
 • Bors Bálint (ritmusgitár)
 • Kalmár Harold (ütőhangszerek)
 • Holéczy László (fuvola)
 • Pálffy Károly (tenor szaxofon)
 • Zeitler Dénes (trombita)
 • Horváth Gábor (harsona)
 • Sándorfi Viktor (dob)

Tiszteletbeli tagok: Kertész Dóra (ének) és Virág Pál (billentyű)

A party

Arról, hogy egy ennyire dinamikus koncert után se üljön le a hangulat, Funky és Hip-Hop kedvencekkel DJ Balu, DJ Forest és a legújabb Luxfunk lemezlovas kollégánk, a DMC világbajnok DJ Quick gondoskodik, akinek értékes gondolatait a vele készült interjúnkban olvashatod. Lesz minden, ami fekete, és szereted; a Kool & The Ganges lazaságtól egészen a ’90-es évek bólogatós lezserségéig. DJ Forest 2008, DJ Balu pedig 2009-óta oszlopos tagja a Luxfunk  csapatnak; arany emberek, és szinte már lila vér folyik az ereikben. Reméljük, DJ Quicket is hamar áthatja majd ez a Luxfunk-feeling, és ahogyan eddig is tette, mostantól csapatunkat gazdagítva forgatja majd élvezettel és szeretettel a lemezeket.

A műsor

20:00 – kapunyitás, warmup, alapozás, vacsora
22:00 – koncert
23:00 –DJ Balu, DJ Forest és DJ Quick

Jegyvásárlás és asztalfoglalás

Luxfunk Party jegy 2016.05.14.Jegyek a webshopunkban válthatóak akciósan 2500 (Katt a képre!), valamint a  helyszínen, érkezéskor, 3000 Ft-os áron.
Asztalfoglalás a New Orleans Clubban: +36 1 269 49 51, +36 70 637 54 78. Cím: 1066 Budapest, VI. kerület, Lovag u. 5.

Ezt érdemes megosztani!