Május 22-én Luxfunk Party a Jazzy Pubban! – A Party Groove zenekar után Dimofat Deejay zenél

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Party 2015.05.22 @ Jazzy Pub

Május 22-én, pénteken ismét visszatérünk a Jazzy Pubba, ahol színpadra lép a Party Groove zenekar, majd Dimofat Deejay forgatja hajnalig a lemezeket egy dögös Luxfunk Classic Funky Party keretében.

A Jazzy Pubban negyedik alkalommal dübörög majd a hamisítatlan Luxfunky. Először márciusban, majd április elején is összegyűltünk a Funky-arcokkal, hogy ezt a sorozatot május elején egészítsük ki egy Luxfunk Hip-Hop & Rnb Classic Party-val. Az estén DJ Nara és DJ Koontz mixei előtt a Glamorous Company lépett fel.

A party

Május 22-én a Jazzy Pubban ezúttal egy  újabb Luxfunk Classic Funky Party keretén belül a Party Groove zenekar lép fel, akik biztosan feldobják a hangulatot ütős groove-okkal. Ezután Dimofat Deejay áll a DJ pult mögé, hogy tovább fokozza a hangulatot. Dimofat már rengeteg Luxfunk Classic Funky Party-n adott az érzésnek, a zene a vérében van. Ő így fogalmaz:

„5 éves voltam, amikor rájöttem, hogy minden érdekel, ami a zenével kapcsolatos. Mindenáron zongorista akartam lenni, de aztán anyámék lebeszéltek róla. Azt mondták hogy inkább gitározzak, azt sokkal könnyebb vinni. Ma már tudom, hogy igazuk volt. Azóta még egyszer volt egy trombitám is, de sajnos megfújták.”

Asztalfoglalás, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten.

Amennyiben vacsorázol, a koncertre és a Luxfunk Party-ra nem kell belépőt fizetned!

———————————————————————————————

Nyitás: 21.00 órakor
Programkezdés: 22.00 órától

Addig is kövesd az eseményt a Facebookon!

Jegyek, jegyvásárlás, regisztráció

Belépő: 1500 Ft

A belépőjegyeket webshopunkban vásárolhatod meg.
Akció! 3 db jegyvásárlástól választható egy plusz jegy ingyen!

Luxfunk Party jegy 2015.05.22 @ Jazzy Pub

Jegyvásárlás (KATT)

Belépőjegy a helyszínen is vásárolható, de az akció csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes.


Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: aki online regisztrál a bulira, az Funky-arc kupont kap, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhet bármelyik későbbi party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek! Regisztrálj a bulira lenti űrlap segítségével!

Ezt érdemes megosztani!