Március 11. – Szülinapos az ex-Destiny’s Childos LeToya

Március 11. – Szülinapos az ex-Destiny’s Childos LeToya

LeToya Nicole Luckett-Walker amerikai énekesnő, színésznő, a Destiniy’s Child egykori énekese 1981. március 11-én született. Boldog születésnapot kívánunk neki!

 

Azalatt az idő alatt amíg LeToya a Destiny’s Childban énekelt, a csapat 2 Grammy-díjat nyert és 25 millió példányban kelt el az első két lemezük. Ennek ellenére úgy alakult, hogy LeToya szóló karrierbe kezdett és 2006-ban kiadta debütáló albumát, a “LeToya“-t, amely az amerikai Billboard 200-en az első helyen kezdett és platina minősítést szerzett. Második albuma, a “Lady Love 2009-ben No.1 lett az R&B/Hip-Hop album charton, de harmadik albuma, a 2017-esBack 2 Life” nem aratott ekkora sikert, 91. lett a Billboard 200-en. Eközben LeToya színésznőként is kipróbálta magát.

Sok idő eltelt azóta, hogy az általános iskolában valaki elfoglalta a székét a tanteremben (ez volt Beyoncé), sőt azóta is, hogy együtt énekeltek a Girls Tyme-ban (igen, ez volt a Destiny’s Child neve a kezdetekkor), de mi azért még mindig emlékszünk LeToyára. Reméljük, még sok klassz terve van a jövőre nézve! Isten éltesse sokáig!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá