Március 15. – Happy birthday, Will.i.am!

Március 15. – Happy birthday, Will.i.am!

1975. március 15-én született az amerikai Will.i.am zenei polihisztor, előadó, dalszerző, szinkronszínész, Dj és producer, akit a legtöbben Black Eyed Peas-es múltjának köszönhetően ismernek. Azonban volt/van élet a BEP előtt és után is!

Vigyázat, díjeső! 7 Grammy díj, 8 American Music díj, 1 BillBoard Music díj, 1 Teen Choice díj, 2 MTV Video Music díj és 3 World Music díj tulajdonosa, melyeket mind a Black Eyed Peas-zel nyert el.

Zenei producerként azonban ez előtt és a BEP karrier után is olyan előadókkal dolgozott mint Michael Jackson, Earth, Wind & Fire, Justin Bieber, Eazy-E, Britney Spears, David Guetta, U2, Rihanna, Usher, Justin Timberlake, Nicki Minaj, Cheryl Cole, The Game, Nas, Bone Thugs-n-Harmony, Daddy Yankee, Wolfgang Gartner és Juanes. 

Will.i.am örömét leli a tehetségek felfedezésében: mentor volt a brit Voice tehetségkutatóban. Ezen felül összesen 34 darab Top 40-be került dalát jegyzi a brit kislemez lista 1998-óta. Több mint 9,4 millió eladott kislemeze van az Egyesült Királyságban. De a számok helyett beszéljen a zene!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá