Március 19: Luxfunk Party a New Orleans Clubban! – SoulBlaster koncert + DJ Sampler & DJ Taylor

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Radio Funky Party - 2016.03.19. @ New Orleans Club, Budapest

Ha imádod a Funky-t, mert a véredben van a groove és született Funky-arc vagy, írd fel magadnak március 19-ét! Ott a helyed a New Orleans Clubban, ahol a Tower Of Power magyarországi tribute zenekara, a tízfős SoulBlaster zenekar megmutatja, mi az igazi kő-Funk! Luxfunk DJ-k: DJ Sampler és DJ Taylor, valamint bemutatunk egy új kollégát is!

Jegyvásárlás

<— online jegyvásárlás

A Luxfunk Radio a Funky zenei műfaj és a Funky-arcok szerelemgyereke, mely nem létezhetne valós elhivatottság és zene iránti alázat nélkül; missziónk legfontosabb alappillére, hogy kézzelfogható közelségbe emeljük a műfaj kiemelkedő magyar formációit, együtteseit, alakjait, akiktől groove-ra dobban a szíved. Március 19-én ennek a szándékunknak újabb szintjét élheted át velünk, ugyanis a New Orleans Club színpadára lép a tízfős SoulBlaster együttes, a Tower of Power magyarországi tribute bandje. Igen, tízfős. Sok fúvós, sok hangszer. És ahogy szoktuk: élő emberek igazi hangszerek mögött.
Nagyon nagy dolog: a SoulBlasterről a Tower Of Power tagjai is elismerően nyilatkoztak, sőt a legendás banda vezető énekesével, Hubert Tubbs-szal – 1968 és 1975 között volt tag – háromszor is felléptek Magyarországon, a Sziget Fesztiválon és a Veszprémi Utcazene Fesztiválon!
Az erős kezdés után a folytatás sem lesz gyenge, hiszen Luxfunk DJ-ink, DJ Sampler és DJ Taylor az estéhez méltó módon forgatják tovább a legdögösebb klasszikus Funky dalokat. Bővül a DJ csapatunk, az új kollégát is ezen a bulin avatjuk fel. A beavató szertartásra a minél viccesebb kínzó ötleteket várjuk tőletek! 😉

Az együttesről

A SoulBlaster tízfős együttese 1999-óta tiszteleg együtt a vérbeli Funky muzsika előtt mint a világhírű Tower of Power magyarországi tribute bandje. Kezdettől fogva a ’68-ban alakult, kaliforniai Oaklandben született Tower Of Power dalait játsszák a legnagyobb alázattal és profizmussal. A SoulBlaster zenekar legalább annyira rajong a ’70-es évek kő-Funkjáért, mint Te és a Luxfunk Radio együttvéve: a profi együttes specialitása a show jellegű koreográfiát bemutató, ötfős fúvós szekció, a többszólamú vokál és természetesen maguk a dal-remekművek.

Az együttes tagjai – Török Viktorének (lead vocal), Bacsa Zoltántrombita, Bojtos Gábortrombita, Mátrai Zoltánszaxofon, Szentpéteri Zsoltszaxofon, Szentpéteri Gáborbariton szaxofon, Arany Zsoltgitár és vokál, Szabó Károly billentyű és vokál, Szegedi Attilabasszusgitár, Reggel Ferencdobok és vokál – gondoskodnak róla, hogy biztosan ne bírj egy helyben ülni. Készülj! (A március 19-ei koncert alkalmával Szabó Károly helyett  az egyik ős-SoulBlaster tag, Pulius Tamás játszik majd, Szentpéteri Zsolt helyett pedig Weisz Gábor fújja a szaxofont.)

Az egyik Tower Of Power gyöngyszem a SoulBlaster zenekar előadásában:

Egy televíziós fellépésük:

Ezt azért szeretjük tőlük, mert még a rossz minőségű mobilos hangpróba felvételen is átjön a stenk. Libabőr:

Itt pedig egy kedvcsináló a SoulBlaster zenekartól azoknak a vájt fülű ínyeceknek, akik igazi élő Funk-ot keresnek:

Hú de nagyon Funky lesz ez, gyerekek! Minőség, érték, érzések, energia.
Nekünk, Luxfunkereknek kutya kötelességünk velük is bulizni.

A lemezlovasok

Ez az este a klasszikus Funky dalok hangulatában telik majd, így DJ Sampler és DJ Taylor a legnagyobb kedvenceinket és a legfinomabb csemegéket forgatják a ’70-es, ’80-as évekből. Lemezkosarak lesznek majd mögöttük, jó? 🙂 A Luxfunk DJ-k szettje egészen hajnalig kényezteti a fülünket, hiszen kifulladásig forognak a lemezek, és – ilyen zenei paletta mellett – a táncparketten biztos, hogy Te magad is!

Nyeremény

Ezen a bulin is gazdára talál egy két főre szóló éves VIP belépő a 2016-os év összes, New Orleans-os Luxfunk Party-jára. A soroláson az arra regisztráltak és meg is érkezettek vesznek részt. A nyereményre az alábbi űrlap kitöltésével lehet regisztrálni:

A műsor

20:00 – kapunyitás, warmup, alapozás, vacsi
22:00 – koncert
23:00 – DJ Sampler & DJ Taylor
01:30 – Nyeremény sorsolás

Csatlakozz az eseményhez Facebookon, és hangolódj velünk március 19-ére!

Jegyvásárlás

Jegyek korlátozott számban kedvezményesen megvásárolhatók elővételben online az alábbi képre kattintva, vagy teljes áron érkezéskor a helyszínen.

jegy

Jegyvásárlás

Ezt érdemes megosztani!