Megszűnt a Luxfunk – hová lett a Funky?

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

under constructionEz a megjegyzés sokszor hangozhatott el az elmúlt hetekben. Hallgatóink gyakran tették fel a kérdést: miért nem szól? Hová lett? Nálam van a hiba?

Nálunk volt a gond
Jó hírünk van! Nem tűntünk el! Éppen ellenkezőleg: fejlesztettünk, sokat. A hiba nálunk volt, pontosabban az adásszüneteket az átállás kezdeti nehézségei okozták. Egy hétig egy tartalék megoldást alkalmaztunk, ennek köszönhetően kevésbé volt színes a kínálatunk. De ennek vége.

Jobbak leszünk
Már az új rendszerről adunk. Szakítottunk a régi, „fapados”, internes rádiókra optimalizált megoldásokkal, és jövőbeni terveinkre gondolva a hazai és nemzetközi FM rádiós piacon már egyaránt bizonyított 42NET adáslebonyolító rendszerre váltottunk.

42NET Rádiós adáslebonyolító rendszer

A Luxfunk fejlődését mostantól úgy kell elképzelni, mint amikor egy család egy panel lakásból egy új, kertes házba költözik. Több a lehetőség, de a változás nem azonnal, hanem lépésenként történik. Mindig van mit csinálni, folyamatosan „lakjuk be” az új környezetet. Bízunk benne, hogy a Luxfunkot hallgató Funky-rajongók minden újabb apró lépésünkre felfigyelnek majd.

Szebben szólunk
A korábbi „szétkompresszált” trendekkel szembefordulva változtattunk hangzásunkon is. Törekszünk a natúrabb, dinamikusabb, „fülbarátabb” sound-ra.

Las Vegasban mutatják be azt, amivel dolgozunk
Az NAB Show elnevezésű rádiós-televíziós szakmai konferencia és kiállítás idén Las Vegasban lesz április 6-a és 11-e között. Itt bemutatkozik a 42NET adáslebonyolító rendszer is, melyet mostmár a Luxfunk is használ. A szoftverről és az eseményről Szerémi Nóra Marianna beszélgetett Pintér Róbert Dániellel, a szoftvert fejlesztő 42NET – Radio Automatization Kft. ügyvezetőjével:

      MEGHALLGATOM

Várjuk a visszajelzéseket
Fontos számunkra minden vélemény. Örömmel vesszük, ha adásunkat hallgatva megírjátok észrevételeiteket.
Hallgathatók vagyunk az oldal tetején a webes playerrel, vagy külső playerekkel:

winamp icon, gyorsindító, shoutcast rádió Winamp windows media player icon, gyorsindító, net rádió MediaPlayer rs mobil Mobiltelefon
LUXFUNK APP ANDROIDRA!

A vélemények pedig kapcsolat oldalunk segítségével küldhetők el.

Ezt érdemes megosztani!