Megújul a Luxfunk Soul Power – Hiánypótlás felső fokon!

Egyéb publikálta Luxfunk

Szentpáli Roland, a Luxfunk Soul Power műsorvezetője

Új fejezet kezdődik a Luxfunk Soul Power történetében a 71. adástól!
Új műsorvezetővel, új rovattal, lazább hangvétellel, változatlan színvonalon folytatódik a hiánypótlás!

Milyen újdonságokra lehet számítani?
A 71. adástól új fejezet nyílik a Luxfunk Soul Power történetében: a megújult műsorban kevesebb száraz adatra kell számítani, aminek a helyét még több sztori, érzés és zenei szakértelem veszi át. A műsor új rovattal is bővül: bemutatjuk, hogy a Soul és a Funky műfaj milyen nyomokat hagyott a mai zenében! Ebben a rovatban – minden műsor zárásaként – lejátszunk egy olyan dalt az új megjelenésekből, vagy az ezredforduló utáni világból, amit a Soul, vagy a Funky ihletett.

A Luxfunk Soul Power támogatója:

egrokorr logo

A Dunaplaszt festékcsalád gyártója, az Egrokorr Zrt.

Ki lesz az új műsorvezető?
A Luxfunk Soul Power új műsorvezetője Szentpáli Roland világhírű tubaművész, zeneszerző, zenetanár, dumagép és Soul fanatikus, egy szóval valódi zenei nagyágyú. Zeneakadémiai tanulmányai mellett Salzburg-ban és Lausanne-ban is tanult, 1997 és 2001 között az összes jelentős nemzetközi versenyt megnyerte. Jelenleg a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja, zenészként és zenetanárként azonban sokat utazik, és a világ minden táján tart koncerteket és mesterkurzusokat.  Repertoárjában és szerzeményei között egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és a könnyűzenei darabok, játékával pedig még a legrutinosabb basszusgitárosokat is képes lekörözni. Roland június 9-én, vasárnap debütál első adásával, ahova meglepetés vendégével együtt érkezik!

Hallgasd Te is a Luxfunk Soul Powert!
Lazíts minden héten a Luxfunk Soul Powerrel vasárnap 20.00-22.00 és csütörtök 15.00-17.00 között a Luxfunk oldalán található webes player, vagy külső playerek segítségével. Akkor se bánkódj, ha lemaradtál egy adásról: a Luxfunk Soul Power-t számos FM rádió is átveszi. Legújabb partnerünk a Rádió Szentendre, ahol keddenként 20.00-tól és szombatonként 18.00-tól hallható a műsor, egészen a legelső epizódtól kezdve.

Új partner rádióknak kapcsolatfelvétel Itt

Hangolódj a Luxfunkra az oldal tetején található webes playerrel, vagy külső playerekkel:

winamp icon, gyorsindító, shoutcast rádió Winamp windows media player icon, gyorsindító, net rádió MediaPlayer rs mobil Mobiltelefon
LUXFUNK APP ANDROIDRA!

Írd meg véleményed a kapcsolat oldalunk segítségével.

Ezt érdemes megosztani!