Megújult a Luxfunk Radio honlapja

Megújult a Luxfunk Radio honlapja

Megújult a Luxfunk Radio honlapja!

Sokkal több letölthető mix, folyamatosan bővülő tartalom, háromféle havi tagság: itt az új Luxfunk honlap!

 

A Luxfunk nem csak egy brand. Nem csak egy online rádió. Nem csak egy party-sorozat. És nem is csak egy webshop.  A Luxfunk misszió. Zenei hitvallás. Hiánypótlás a magyar zenei piacon. A több mint 10 éves múltunk során sosem hittünk a földrajzi határokban, sem azokban a korlátokban, amelyek a fejlődésünket, a közösségünk gyarapodását gátolhatták. Mindig előre, és mindig együtt. Ez volt a ki nem mondott jelszó, melyet szavak nélkül ma is mind így érzünk a Funky-arcokkal: akár a progresszív, de a múltat tisztelő Luxfunk Blackmixeket hallgatva, akár arany és lila fényű Luxfunk Party-kon tombolva a Luxfunk DJ-k szettjeire, de még zenei cikkeink megírása során is, amikor izgalmas, új, műfajhű tehetségeket vagy régi nagyok zenei újdonságait mutatjuk be. 

Hosszas munka után így örömmel jelentjük be neked, hogy nem csak a fekete zenék, hanem a folyamatos fejlődés híveként megújítottuk a honlapunkat és új szolgáltatásokat vezettünk be, melyek közül az egyik legnagyobb előrelépés a tagsági csomagok bevezetése volt. Ismerd meg az új funkciókat közelebbről! 

Mit tud az új Luxfunk honlap?

Hogy segítsük az eligazodásodat az új felületen, most összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat. Az apróbbakat pedig reméljük, hogy Te magad fedezed majd fel! 

A főoldalon található playerek
 • A playerek már nem egyben nyílnak meg, hanem csatornánkét nyithatók meg új ablakban. Indítsd el a lejátszást, dobd félre az ablakot és böngéssz tovább a honlapon!

 • A playerekben az éppen szóló és a nemrég játszott tételek mellett kosár gomb található. Ha olyan Blackmixet vagy Luxfunk Party felvételt játszunk, amely letölthető az oldalunkról, akkor a kosár lila színű lesz. Folyamatosan töltjük fel a mixeket, így egyre sűrűbben találkozhatsz majd lila kosárral. Rákattintva eljuthatsz a mixhez és le is töltheted azt. Ha egy mix nem elérhető, a kosár szürke színben jelenik meg. Erre klikkelve javaslatot tehetsz nekünk, hogy tegyük elérhetővé a jövőben. Ez a funkció csak mixek és party felvételek esetén releváns, hiszen különálló dalokat nem töltünk fel az oldalunkra.

 • Eddig csak két-három hetente egy, mostantól azonban hetente több új mix kerül fel az új honlapunkra. Érdemes lesz mindig visszalátogatni hozzánk, feliratkozni a hírlevelünkre, illetve követni minket a Facebookon, hogy első kézből értesülj az újdonságokról!
A Luxfunk webshop és a regisztrált felhasználók
 • Valószínűleg te is tapasztaltad, hogy korábban külön regisztráció volt szükséges a honlaphoz és a webshophoz. Mostantól azonban egy regisztrációval érhető el minden tartalom. A régi honlapunkra regisztráltak be tudnak jelentkezni a régi adataikkal az új honlapra, a vásárláshoz azonban több adatot kell megadniuk, amelyeket csak az első alkalommal kell kitölteni, ezt követően el lehet menteni. A régi webshop regisztrált vásárlói egy linket kapnak emailen, amire kattintva egyszeri belépésre lesznek jogosultak, és ekkor változtathatnak jelszót.
 • Mostantól a webshopban érhetők el a letölthető mixek és egyéb termékeink: a party jegyek, a pólók, az ajándéktárgyak, valamint ugyanitt lehet váltani akár háromféle automatikusan megújuló havi tagságot. Ez az egyik legfontosabb újdonságunk: így a szignálmentes mixek letöltése olcsóbb, mintha egyenként vásárolnád meg őket. A havi tagsághoz letöltési kvóták járnak, vagyis a havonta letölthető mixek száma a csomag fajtájától (Free, Purple vagy Gold) függ. Érdemes tudnod, hogy ha tagság előfizetés során elmented a bankkártyádat, azzal engedélyezed, hogy havonta automatikusan levonjuk a tagság díjának összegét addig, amíg le nem mondod az előfizetésedet (de nem fogod). Ha nem mented el a kártyát, akkor a tagságodat minden hónapban újra meg kell újítanod manuálisan. A kártyás tranzakciók a biztonságos Otp Simple rendszerén keresztül történnek.

A három lehetőségből az egyik ingyenes, a másik kettő havi díjas tagsági csomag.

Free – Az ingyenes csomag tulajdonképpen csak egy regisztráció, mely sosem jár le. Ezzel a tagsággal, vagyis a szimpla regisztrációval havonta 2 db, két-három számonként szignálokkal ellátott promo mix tölthető le.

Purple – Ezzel a tagsággal 4 db mix tölthető le havonta, ráadásul szignálok nélkül. Így még élvezetesebbé válik a hallgatás. 

Gold – Ha arra is kíváncsi vagy, hogy pontosan éppen milyen dalt hallasz a letöltött mixben, valamint nem elég a havi 4 db, akkor a Gold tagságot javasoljuk neked. Így hozzáférsz a konkrét playlistekhez és havi 8 db szignálmentes mixhez.

Megjegyzés: a szignálmentesség és a playlist a Luxfunk Party felvételekre nem vonatkozik.
 
FONTOS!

 • Tagsági csomagon kívül is vásárolhatsz mixet korlátlan számban, szignálmentesen, egyenként 499 Ft-ért!
 • Egyszerre több mix is a kosárba dobható!
 • A mixeket műfajok szerint is kategorizálhatod, amelyek kiválasztatók a főmenüből a webshopra, azon belül a mix letöltésekre, majd a Luxfunk Blackmix menüpontra kattintva.
Megújult a zenei cikkek rovatunk
 • Zenei cikkeinkben bemutatjuk a legropogósabb, nemzetközi fekete zenei újdonságokat, illetve a stílusukban a Luxfunk műfajaihoz illeszkedő fiatal hazai tehetségeket, akikkel gyakran készítünk interjúkat is. Informatív érdekességek, rengeteg videó és brutálisan jó zenék online térben, a karakterszámok szabadságában. Itt annyit írunk neked, amennyit érdemes, nem pedig annyit, amennyit „kell”.
Naprakész Luxfunk Party információk
 • Azoknak, akik nem ismerik a Luxfunk Party-kat, órákat beszélhetnénk róluk, kihangosítva a Luxfunk Dance csatornát hiteles aláfestés gyanánt. Az új Luxfunkereknek ezt ajánljuk is, a régi Funky-arcoknak pedig csak annyit üzenünk, hogy mostantól itt érhetők el a legfrissebb party információk (a helyszín és az időpont is)
Szeretnél segíteni? Támogass minket!
 • A Luxfunk nem csak a zenéről, hanem egy igazi közösségről szól, amelynek tagjaként különböző módokon segítheted a rádió épülését. Az első és legfontosabb lépés, hogy hallgatsz minket. Nagyon köszönjük! Sokat segítesz azzal is, ha megosztod a véleményedet a Luxfunkról másokkal, esetleg ajánlasz minket barátaidnak is. Nagyon örülünk, ha viszed a hírünket! Ha mindezek mellett úgy érzed, hogy módodban áll és a Te örömödre is szolgál adománnyal segíteni a munkánkat, a Funky-arc képzeletbeli felirat már biztosan ott villog a homlokodon. Ezért nem lehetünk elég hálásak! Ha szeretnél segíteni, itt minden információt megtalálsz!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ennyi év után ismét megújulhatunk és korszerűbb, látványosabb felületet használva dolgozhatunk azon, hogy életben tartsuk a Funky-t, karöltve a Funky-arcokkal. Mivel nagyon fontosak ezek a visszajelzések, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél kifinomultabban alkalmazkodjunk az igényekhez. Ezt mutatják a fejlesztéseink is: mivel a legtöbben a mix letöltés „felpimpelését” kérték, igyekeztünk ennek elehet tenni. Hosszú még az út, hiszen például hamarosan mobil platformokon is meg fogunk jelenni különböző applikációkkal, illetve folyamatosan fejlesztjük a playert is  de hogy hogyan, az egyelőre legyen meglepetés!

Mivel egyre többen vagyunk, egyre több igényre kell figyelnünk, így hálásan megköszönünk minden jószándékú észrevételt, visszajelzést és bármilyen ötletet szívesen fogadunk a fejlődéssel kapcsolatban. Arra kérünk, hogy a kapcsolat oldalt használva írd meg nekünk, ha van néhány jó javaslatod!

Kellemes perceket kívánunk az új oldalunk használata során! A Funky legyen Veled!

Érdekes lehet még:

Ezt érdemes megosztani!