MEKKORA: Snowboard jamboree a Luxfunkkal – X. Naturelle Freeride

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Örömmel jelentjük be, hogy a X. Naturelle Freeride keretében, 2014. március 22.-e és 29.-e között, a Luxfunk életérzéssel a Déli- Alpokat is magunkra hangoljuk!

naturelle 140322 fb 02

Az egyhetes snowboard jamboree alkalmával végre funky groove-val fűszerezhetjük a Puy Saint Vincent-i forralt boros éjszakákat is! Freerider vagy? A piros és fekete pályák ördöge? Esetleg a kék pályák békés harcosa? Ezen a héten, bármelyik is legyél, egy dolgot garantálhatunk: vérpezsdítő funky-t a csúcson, éjjel- nappal DJ Forest és Dj Whiteboy tolmácsolásában.

Hova megyünk?

A zenét és a hangulatot mi, a programokat pedig az immár 10 éves Naturelle Freeride garantálja Neked: profiknak versenylehetőséget, kezdőknek alapos freeride oktatást kínálva a sport, a természet és a szabadság jegyében. Mindezt a legnépszerűbb freeride környezetben, Puy Saint Vincent városában.

Puy Saint Vincent

A Budapesttől 12 órányi távolságban fekvő, igény szerint akár Naturelle Freeride kisbusszal is megközelíthető síparadicsom az egyik legkedveltebb francia célpont. Tradicionális hangulatú terep, modern apartman házakkal, bárokkal, korcsolyapályával, hóparkkal, sífutópályával, mozival felszerelve; az igazán extrém élményre vágyóknak motorosszán és siklóernyőzési lehetőséggel. A Col du Bal alatti területen biztonságosan hódolhatsz az extrém freeride-nak is, miután átfázott végtagjaidat megmelengette a jól ismert Luxfunk Funky.

Mit csinálunk?

A város és a táj kínálta lehetőségek mellett a Naturelle Freeride csapata komplex programot kínál Neked. 22-én, szombaton, az érkezés napján welcome koccintásra hívnak, hogy megalapozzátok a hetet, és ráhangolódjatok a másnapi Col du Bal Chinese Downhillre, amelyről ízelítőt itt találsz. Az éjszakába a Secret Garden naplementés grillparty vezet át, amellyel kedved szerint akár a hajnalt is köszöntheted… Ezután hétfőn, 24-én lehetőséged nyílik részt venni egy komoly Ortovox lavina tréningen, hogy teljes magabiztossággal gyakorolhass a szabad edzésen, amellyel a másnapi, the North Face által szponzorált Naturelle Freeride Országos Bajnokságra melegíthetsz a versenyzőkkel. 26-án, szerdán a hangulat tovább fokozódik, különleges túraélménnyel a Col du Balon, amelynek keretében, előzetes regisztrációval akár a hegy tetején is sátorozhatsz. Csütörtökön újabb különlegesség vár Rád napközben, a La Grave crazy kuloár (azaz hosszanti mélyedés, hófolyosó) csúszás, hogy az adrenalin szinted kellően megemelkedjen az esti Whiteboy party-ra. A buli emlékezetes nyomait pedig már pénteken elkezdheted kiheverni, hiszen egy jó Cinema Session vár rád, amely már a másnapi, 29-ei hazatérésre hangol.

Mennyibe kerül?

A tábor ára 179 Euro, amely tartalmazza a szállást 7 éjszakára, a 7 napos síbérletet, a programok költségeit, az ágynemű díjat, az üdülőhelyi adót és életre szóló élmények egész sorát.

Hogyan lehet jelentkezni?

Ha úgy érzed, hogy ezt a különleges élményt érdemes velünk megosztanod a Luxfunk- libabőr jegyében, csatlakozz hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével!


[contact-form 23 „Naturelle freeride jelentkezési lap”]

Ezt érdemes megosztani!