Most benne lehetsz a TV-ben! – Luxfunk Party filmforgatás

thumb

A Duna Televízió megbízásából a Parabel Stúdió Kft. 10 részes vígjáték sorozatot forgat Diplomatavadász címmel. A később DVD-n is megjelenő, többmilliós nézettségű sorozatban party jelenet is lesz, melyhez a produkció helyszínnek a Luxfunk Radio Funky Party-ját választotta, a már törzshelyünkké vált Royal Dance Klubban.
Téged is várunk a forgatás kedvéért megrendezett Luxfunk Partyra, ahol a színészek és statiszták, valamint a Luxfunk Radio tánccsoportja mellett Te is bulizhatsz a kamerák előtt!
A forgatás időpontja: április 22. 8.00-21.00

Kérünk, pontosan érkezz, mert később már nem csatlakozhatsz! Ha vállalod a szereplést, akkor a forgatás teljes idejére a helyszínen kell maradnod. A produkció fogyasztást senkinek nem biztosít ezért ha akarsz, hozhatsz magaddal enni- és innivalót, de a bár is nyitva lesz, mérsékelt, munkakörülményekhez igazított árakkal.
Helyszín: Royal Dance Club (Budapest, Erzsébet krt. 43.)

Információk a sorozatról:

Diplomatavadász

10 részes vígjátéksorozat

Játékidő: 45 perc

Vetítési gyakoriság: hetente a Duna Televízióban 2010. nyarán, főműsoridőben

Forgatási helyszínek: Budapest és vidék

Rendező: N. Forgács Gábor

Producerek: Sallai Edina, Sziráki Anikó

Forgatókönyvírók: Égeni Nikolett, Mészáros Szilvia, Fekete Fruzsina, Szélesi Sándor, Novák Csaba

Szereplők
Gubik Ágnes

Gubik Ágnes

Szűcs Kinga

Szűcs Kinga

Szalontai Szilvia

Szalontai Szilvia

Labancz Lilla

Labancz Lilla

Dörner György

Dörner György

Csonka András

Csonka András

Csizmadia Gergely

Csizmadia Gergely

Miller Zoltán

Miller Zoltán

Szereplők a Luxfunk Radio-tól
DJ Hangya

DJ Hangya

Timotion Táncsoport

Timotion Tánccsoport

A vígjátékok elemeit használó, alapvetően párkapcsolatokra épülő sorozat; amolyan „situation comedy”, mely minőségében és stílusában közelít a Jóbarátok, a Melrose Place vagy a Saint Tropez-i szerelmek című nagy sikerű sorozatokhoz. Humoros párbeszédek, abszurd helyzetek és drámai fordulatok filmje a sorozat. A film központja, mozgató rugója az emberi érzések, a jóra nevelés, a szeretet.

A főbb szereplők harmincon túli, komoly egzisztenciát kiharcolt nők, akik mindezzel elégedetlenek és még feljebb vágynak. Hősnőink egyike férje teljes elnyomásban él, amiből természetesen szeretne kitörni, kisebb nagyobb sikerekkel, de annál nagyobb galibákkal. Nelli egy magas presztízsű ingatlanfejlesztési cég gazdasági igazgatója, számos külföldi férfi partnerrel. Húga, aki húszas évei elején jár, jó lelőhelynek tartja nővére noteszét és ezzel együtt megindul részéről a vadászat Nelli gazdag kollégáiért.

Adrienn a Nemzeti Galéria fő restaurátora. Barátnői szerint azért fest mellékesen férfi aktokat, mert már benne van a korban és így próbálja „castingolni” a férfiakat. Az alkalmi modellek, akik tetszettek volna neki kevés ésszel és szűk pénztárcával rendelkeznek, ezért emeli a lécet, csak Diplomatával hajlandó összeházasodni. Barátnői szeme is felcsillan, hiszen egy kék rendszám mindig jól jöhet, ha dugó van vagy rendőrök esetén, emellett rengeteg party-ra tudnak majd menni. A vadászásra ők is kedvet kapnak … sőt! Nelli húga is bekeveredik a képbe, a naptárnak köszönhetően pedig mindig egy lépéssel előrébb jár.

A sztori már az első epizódban elindul, minden részben újabb és újabb áldozatok kerülnek a célpontba. Lehetnek kövérek, vékonyak, indiaiak, nem számít, csak egy a lényeg: a kék rendszám. A sok Diplomata közül nehéz kiválasztani az igazi gyöngyszemet, pláne ha szélhámos úriemberek is hódítani próbálnak.

A már-már burlekszbe átmenő Diplomatavadászat sok fordulatra épül, élő helyszínekkel, melyek egyike a színvonalas internetes rádiózás hazai úttörőjének, a Luxfunk Radio-nak méltán elhíresült partyja lesz.

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá