Movie On Up az Alcatrazban! – Kállai-Kiss Zsófi és zenekara után 5vös László és DJ Deza zenél

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Movie On Up! - Luxfunk Party 2015.05.09. @ Alcatraz

Május 9-én debütál legújabb koncertsorozatunk, a „Movie On Up – Soundtracks Sounds Black”! Kállai-Kiss Zsófi és zenekara a Harlem Records, Soul és Funk film betétdalokat játszik a budapesti Alcatrazban. A koncert után dübörgünk tovább 5vös Lászlóval és DJ Dezával hajnalig, klasszikus Funky Partyval.

A május 9-e az „elsők” nagy napja lesz: először csendülnek fel a Movie On Up – Soundtracks Sounds Black koncert dalai, először visszük Funky-t a budapesti Alcatraz Clubba és először lehet autót nyerni hétvégére Luxfunk Party-n, amit a Renault Budapest jóvoltából a partyra elővételben online jegyvásárlók és megérkezettek között sorsolunk ki.

Hogyan lehet megnyerni az autót?

Nagyon egyszerű! Online, elővételben kell megvenni a jegyet, az alábbi jegyre kattintva, majd el kell jönni május 9-én az Alcatrazba. Tehát az online jegyvásárlók és megérkezettek közül sorsolunk. Ha Te leszel a szerencsés nyertes, akkor a Renault Budapest felajánlásából egy Renault Captur hétvégi tesztvezetését nyerhetsz. Ezt egy hónapig bármelyik hétvégén (pénteki elvitellel, hétfői visszahozatallal) felhasználhatod. A sorsolásra a party helyszínén kerül majd sor, 1:30 perckor.
Az elővételes jegyvásárlás: 2015.05.09-én 20:00-ig működik.

Movie On Up - Soundtracks Sounds Black @ Luxfunk Party

Online jegyvásárlás„Movie On Up – Soundtracks Sounds Black” – a koncert

Március végén beszámoltunk arról, hogy hamarosan új koncertsorozattal jelentkezünk, köszönhetően Kállai-Kiss Zsófi kreatív ötletének. Május 9-én az Alcatraz színpadán már Te is megismerheted azt a fekete filmzenei repertoárt, amit Zsófi és zenekara, a Harlem Records állított össze, ad elő. Előkerülnek a James Bond, a Halálos Fegyver, a Vissza a Jövőbe!, a Batman, de a Dream Girls, a Bridget Jones Naplója, a Space Jam, valamint az Emlékezz a Titánokra, a 48 óra és a Jefferson című filmek betétdalai is. Mindez azt jelenti, hogy felcsendülnek többek között Aretha FranklinDiana RossMarvin GayeSealMarvin BerryPointer SistersR-Kelly és Gabriel dalainak feldolgozásai. Kállai-Kiss Zsófi zenekara, a Harlem Records két éve alakult. Olyan sikeres formációt alkotnak, hogy azóta több alkalommal is örömmel dolgoztak együtt egyéb projekteken. Kottler Ákost és Péterfi Attilát ismerhetitek már a Pély Barna trióból, Kovács Tamást (gitár) pedig az Indigóból és Keresztes Ildikó mellől. Magán Olivér tagja a Peet Projectnek, és a By The Way nagykoncertek zongoristája is egyben. Zsófit pedig már nem kell bemutatnunk Nektek. Igaz?5vös László és DJ Deza – a party

5vös Lászlót és DJ Dezát nem kell bemutatnunk egy Luxfunkernek sem: mindketten oszlopos tagjai a 18 lemezlovasból álló csapatunknak. Az Alcatrazban a koncert után hajnalig most ők ketten pörgetik a klasszik Funky-t, olyan hangulatot teremtve, amitől biztosan megrázod a rácsokat. Készülj fel, nagyot fog szólni!

Alcatraz Club – a helyszín

A hely, ahonnan nem akarsz majd szabadulni a belvárosban, a VII. kerületi Nyár u. 1-es szám alatt található, és 1999 decembere óta borzongatóan érdekes színfoltja Budapestnek. Legapróbb elemeiben is hitelesen tükrözi az Alcatraz-börtönsziget hangulatát: „a zuhanyzó, a cellasor, a börtönigazgató irodája vagy Al Capone luxuscellája eredeti képek és leírások alapján készültek. A klub két részre különül el: a hátsó rész – ahol a cellasor és a különtermek találhatóak – nyugalmas, hangulatos vacsorázóhely. Az itt helyet foglalók zártláncú tv-adáson követhetik a színpadon zajló eseményeket, és a hangerőt tetszésük szerint szabályozhatják. A mozgalmasabb szórakozásra vágyó vendégek számára az első részt ajánljuk, ahol a színpadon fellépő zenekarok műsora után ismert DJ-k gondoskodnak a hangulatról.” – írják magukról honlapjukon. Az biztos, hogy börtönben még senki nem érezhette annyira jól magát, mint mi fogjuk május 9-én.

Az Alcatraz 19:00 órától nyitja meg kapuit, így a koncertkezdés előtt már lehetőség van alapozgatásra, és koktél szendvics fogyasztásra. A szomjazóknak az Alcatraz még italakciót is kínál.  A Cuba Libre, a Caipirinha, a Mojito, valamint a Gin Tonic és a Vodka-Narancs is 900 Ft-ba kerülnek az este. Luxusbörtön, igaz? Ha szeretnél asztalt foglalni – akár valamelyik cellában -, 12:00 és 21:00 óra között teheted meg a +3630-986-2380-as telefonszámon. Siess, nehogy lefoglalják!

———————————————–

Nyitás: 19:00
Koncert: 21:00 
Belépő: 2000 Ft

Kövesd az eseményt Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!