Movie On Up! – Új koncert Kállai-Kiss Zsófiékkal

Movin' On UpA Luxfunk Radio és csapatának művészlelke, Kállai-Kiss Zsófi saját zenekarával új koncerttel, a Movie On Up!-pal jelentkezik hamarosan. Hogy mire számíthattok?

Kipattant egy ötlet

„A mai napig csomó olyan film van, amelynek betétdalai nagy slágerek. Személyesen kötődöm hozzájuk, igazi dögös fekete zenék.” – meséli Kállai-Kiss Zsófi, aki megálmodta a Luxfunk Radio legújabb dobását, a Movie On Up! koncertestet.  „A közönség szemével igyekeztem látni, amikor kialakítottam az est tematikáját. A repertoárunkhoz mindenki valós élményeket kapcsolhat, hiszen nagyon fontos a személyes kötődés. Nem csak a dal, hanem a hozzá köthető egyéni emlékek miatt is izgalmas egy ilyen koncert, mert eszünkbe juttatja a rongyosra nézett videókazettákat, vagy a romantikus autósmozizásokat.” Egyetértünk Zsófival, és bizonyára Ti is így éreztek majd, ha…

… megismeritek az előadókat, akiktől játszanak!

Aretha FranklinDiana Ross, Marvin Gaye, Seal, Marvin Berry, Pointer SistersR-Kelly és Gabriel, hogy csak néhány nevet említsünk kedvcsinálás gyanánt.

Érdekel, hogy milyen filmekből idéznek?

Előkerülnek a James Bond, a Halálos Fegyver, a Vissza a Jövőbe!, a Batman, de a Dream Girls, a Bridget Jones Naplója, a Space Jam, valamint az Emlékezz a Titánokra, a 48 óra és a Jefferson című filmek betétdalai. Az est nevét egyébként ez utóbbi Moving On Up című filmslágere ihlette. Ugye nem kell bemutatni?

Kállai-Kiss Zsófi és a zenekar

Kállai-Kiss Zsófi zenekara, a Harlem Records két éve alakult. Olyan sikeres formációt alkotnak, hogy azóta több alkalommal is örömmel dolgoztak együtt egyéb projekteken. Kottler Ákost és Péterfi Attilát ismerhetitek már a Pély Barna trióból, Kovács Tamást (gitár) pedig az Indigóból és Keresztes Ildikó mellől. Magán Olivér tagja a Peet Projectnek, és a By The Way nagykoncertek zongoristája is egyben. Zsófit pedig már nem kell bemutatnunk Nektek. Igaz?

Ha szeretnétek részesei lenni a legújabb Luxfunk-élménynek, már nem kell sokáig várnotok. Az Alcatraz nem sokára Funky-arcoktól lesz hangos…! Részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá