Náluk mi szólunk – Club93 Étterem és Kávézó, Budapest

Egyéb publikálta Luxfunk

Náluk Mi szólunk - Club93 étterem, BudapestA Luxfunk Radio szól Budapesten, a Club93 Étterem és Kávézó vendégterében is. A Club93-ban a magyar és az olasz konyha világa alkot felejthetetlen ízélményeket. A gluténre érzékeny vendégeknek gluténmentes ételeket is kínálnak!

A Club93 1993-óta várja vendégeit Budapest belvárosában a Rákóczi út és Vas utca sarkán, a Színház és Filmművészeti Egyetem valamint az Ódry Színpad szomszédságában.

A konyha kezdetekben olasz tésztaételeket kínált, de az elmúlt időszakban a kínálatukat bővítették a hagyományos magyar konyha ízvilágával. Azoknak a kisvendéglőknek a sorába álltak be, melyek a magyar vendéglátás derékhadát adták a múltban is, és melyek napjainkban egyre több megbecsülésnek örvendenek, mert azon fáradoznak, hogy a magyar vendéglátás visszanyerje tisztességét és hírnevét.

A zárt vendégtér mellett április közepétől – október közepéig zöld növényekkel szegélyezett, igényesen kialakított fedett terasz is a várja vendégeket.
A klimatizált étteremben vasárnaptól szerdáig 11:00 – 23:00- ig, csütörtöktől szombatig pedig 11:00 – 24:00 várják a betérőket nem csak kulináris, hanem – a kihangosított Luxfunk Radio-nak hála – zenei örömökkel is.

Fotók a helyről

Elérhetőségek
Cím: 1084 Budapest, Vas utca 2.
Telefon: +36-30-630-70-93
Weboldal

Szeretnél Te is ilyen reklámot? Ha Nálad is mi szólunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, ITT!

Ezt érdemes megosztani!