Náluk mi szólunk: Criminal Skateshop, Budapest

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

734802 10151354940149872 1868726409 n„Gripet felteszünk free-be! Amíg a srácok válogatnak, a csajok a kanapén hallgathatják a Luxfunkot, vagy flörtölhetnek Kilával!” – üzeni a Criminal Skateshop minden deszkaőrültnek, akik végiggurulnak az élet hullámvölgyein. Legyen tél vagy nyár, a Criminalban megtalálod, amit keresel, ha szerinted is szebb a világ négykeréken!

A legendás márka, a Volcom magyarországi forgalmazói Budapesten, Egerben, Veszprémben és Szolnokon bolondítják meg a boardok szerelmeseit. A különböző üzletek ugyanazt a szabad, kényelmes, sportos stílust kínálják, de a budapesti boltban most már nem csak  a megfelelő kiegészítőket szerezheted be, hanem mától a Luxfunk Radio zenéivel is feltöltődhetsz a válogatás közben!

A József körút 77-79. szám alatt található üzletben nem ismernek lehetetlent a srácok. Adnak tanácsot, alkatrészeket, kiegészítőket minden mennyiségben. A legjobb minőségű ruhaneműk, cipők, napszemüvegek és természetesen speciális deszkák közül választhatod ki a stílusodat leginkább tükröző darabokat. A Volcom mellett megtalálod a többi rendkívül népszerű márkát is – Fallen, Dragon, Spitfire, Jart Skateboard, Venture, Globe, Santa Cruz, Tricks Skateboard, Thunder vagy Iron Horse-, a bőséges választékból pedig feldobhatod a ruhatáradat, legyen szó vízben el nem süllyedő napszemüvegről, vagy extrém, kényelmes cipőkről.Nem csak magadat, a deszkádat is újdonságokba öltöztetheted: függőket, kerekeket és egyéb alkatrészeket is nagy választékban találsz az üzletben.

Terülj, terülj asztal vár a Corvin- negyednél, gurulj el érte, és kövesd figyelemmel az újdonságokat a folyamatosan frissülő, izgalmas Facebook oldalukon!

Elérhetőség

Cím: 1085 Budapest, József körút 77-79.
Telefonszám: +36 70 36 96 923
Honlap: www.criminalskate.hu

Kövessétek őket Facebookon a legújabb darabokért!

Fotók a deszkás paradicsomról

Ezt érdemes megosztani!