Náluk mi szólunk: Hungexpo – Retro Autó Klub stand

Egyéb publikálta Luxfunk

luxfunk radio naluk mi szolunk retro auto klub logo12012. március 30. és április 1. között a Hungexpo-n, a Carstyling.hu Tuning Show-n, a Retro Autó Klub standján a Luxfunk Radio biztosítja a hangulatot. Mi is passzolhatna jobban a youngtimer, oldtimer, veterán, hobbi, épített- és versenyautók, illetve motorokhoz?

Amiért szimpatizálunk a klub működtetőivel az a Luxfunkéhoz hasonló szellemiség, ugyanis a Retro Autó Klub vezérelve nem a versengés, hanem az összefogás. Szeretnének minél több magyarországi autós és motoros klubbal is baráti viszonyt kialakítani. Ők is a segítségben, összefogásban, egymás támogatásában hisznek.

Friss hír!

Jó hírrel szolgálhatunk az autók szerelmeseinek: régi partnerünk, a Retro Autó Klub újra képviselteti magát a a Hungexpo Auto, Motor Tuning Show-n március 20-a és 22-e között. Idén 10 egyedi, ritka veterán autót állítanak ki az A pavilonban, ahol a Luxfunk Radio szól majd, és szeretettel várnak mindenkit, aki „az autó és a zene szerelmese„.

Luxfunk Radio - Náluk mi szólunk: Retro Auto Klub

A klub próbál minden területen segítő jobbot nyújtani a rászorulóknak: biztosítások, casco, átírás, vizsgák, alkatrészbeszerzés, felújítás, szerviz, restaurálás. A MAVAMSZ tagszervezethez tartozó Retro Autó Klub 2012. március 30. és április 1. között a Hungexpo-n, a Carstyling.hu Tuning Show-n is ott lesz, standjukon pedig a Luxfunk Radio dübörög.

Luxfunk Radio - Náluk mi szólunk: Retro Autó Klub

Elérhetőségek
Jójárt Martin (elnök):  +36 70 6223882; +36 70 6313882
Bristyán Gábor (alelnök) +36 20 420 67 33
Email
Web

Szeretnél Te is ilyen reklámot? Ha Nálad is mi szólunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, ITT!

Ezt érdemes megosztani!