Náluk mi szólunk: Különleges Sörök Boltja, Budapest

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

luxfunk radio naluk mi szolunk kulonleges sorok boltja 3 logo

Ittunk már sört, hallgattunk már Funkyt, de még sosem volt szerencsénk a Különleges Sörök Boltjához és a Luxfunk Radiohoz egyszerre. Egészen mostanáig.

A Különleges Sörök Boltja volt az első üzlet, amely 2004-ben eredeti import söröket kezdett el árusítani Magyarországon: felvonultatja Horvátország, Szlovákia, Csehország, Németország, Belgium, Skócia, Írország, Anglia, Hollandia, az USA és Mexikó legizgalmasabb söreit, kiegészítve a legkiválóbb magyar kézműves sörökkel. Az üzletben kipróbálhatod a mindig változó, kétféle csapolt, illetve a 200 fajta üveges sör bármelyikét, amelyeket ott helyben el is fogyaszthatsz. Hogy biztosan legyen asztalod ebben a különleges bolt-kocsmában, javasoljuk, hogy telefonon foglalj előtte. Elérhetőséget a cikk alján találsz.

Érdemes tudnod, hogy az üzletben a Luxfunk Radio mellett fokozza még a kényelmedet a korlátlan wi-fi használat és a bankkártyás fizetési lehetőség is. Ha azonban a Luxfunk és a sörkülönlegességek élményét inkább otthonról élveznéd, házhozszállításra is van lehetőséged, amelyről bővebben a honlapon tájékozódhatsz. Ezt csak bejáratott sörkedvelőknek ajánljuk: ugyanis ha még nem jártál az üzletben, mindenképpen ki kell próbálnod!

Az üzlet mottója:

luxfunk radio naluk mi szolunk kulonleges sorok boltja 4 motto

Elérhetőség
Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 32. (Csanády utcánál)
Nyitva tartás: H – SZ: 11:00 – 22:00; V: 14:00 – 22:00
Asztalfoglalás: +36 70 943 0777
Weboldal:www.sorwebaruhaz.hu

Szeretnél Te is ilyen reklámot? Ha Nálad is mi szólunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, ITT!

Ezt érdemes megosztani!