Náluk mi szólunk: Lógó Üveg Kult Kocsma, Siófok

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Lógó Üveg 6A Lógó Üveg Kult Kocsma Siófok és a helyi lakosok szívének a közepe. Egyedi, barátságos retró megjelenésével és a kihangosított Luxfunk Radióval igazi Funky-arc törzshely.

A Lógó Üveg Kult Kocsma 2014 szeptemberében nyitotta meg kapuit, a régi Morva étterem helyén. Csapatának kulturális célja az volt, hogy télen-nyáron ellássa Siófokot koncertekkel, kocsmagalériával és különböző érdekes programokkal.

A helyszín hangulatát az eredeti, retró berendezések határozzák meg: a falak régi újságcikkekkel vannak kitapétázva, a bútorok pedig a gyerekkorunkat idézik, miközben a fejünk fölött ügyesen elrendezett, hangulatos üres üvegek lógnak, és sörünket fogyasztjuk egy régi Singer varrógépen/ mellett. Egy külön helyiségben a csocsó mellett választhatunk a kihelyezett társasjátékok, könyvek közül, de akár nintendózhatunk is, míg a háttérben a Luxfunk Radio szól kihangosítva.

Abban, hogy a Lógó Üveg igazi közösségi helyszínné lépett elő, szerepet játszott az igényes italválaszték, a 7-8-féle csapolt sör, a német prémium kategóriától a magyar kedvencekig.

Fotók

Elérhetőség

Cím: 8600 Siófok, Fő tér 4.
Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig: 17:00- 0:00, péntektől vasárnapig: 17:00- 2:00
Telefonszám: +36 70 949 3155
Facebook oldal

Ezt érdemes megosztani!