Náluk mi szólunk: Polgár Panzió, Villány

Egyéb publikálta Luxfunk

luxfunk radio naluk mi szolunk polgar panzio villany logoHallgasd a Luxfunkot az Év Borászának panziójában! A villányi Polgár Panzióban nem csak a személyzet, hanem a vendégek is szívesen hallgatják a Funky-t, így ott is a Luxfunk Radio szól.

Tökéletes feltöltődés, házias ételek, kiváló borok társaságában, az Év Borászánál, az ország egyik legbarátságosabb szállodájában!

A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével. A Polgár család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. A Pécsi Tudományegyetem analízisei tanúsítják, hogy a Polgár borok előállítása során semmiféle, élő szervezetre káros anyagot nem alkalmaznak, klinikailag bizonyítottan pozitív hatással bírnak az élő szervezetekre. Az optimális termőhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerűbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló minőségét.

Ennek elismeréseként Polgár Zoltánt 1996-ban az “Év Bortermelőjévé” választotta a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény.

Fotók a panzióról és a pincéről

Elérhetőségek
Cím: 7771 Villány, Hunyadi u. 19. (térkép)
Telefon: +3672 492 053
Weboldal

Ezt érdemes megosztani!