Négy napos Luxfunk Party – Balaton Sound, Durex színpad

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party - Balaton Sound, Durex PlaygroundElérkezett az idő, hogy hatalmas adag libabőrt pumpáljunk be a Balaton Sound programjai közé. Bulizz velünk a Balaton Soundon, közvetlen a partnál, a Durex sátornál, 4 napon át!

A Balaton Soundon is igény van a libabőrre. Márpedig ha óriási, négy napra elegendő adagra van szükség, akkor ott a helyünk, hiszen ilyen ipari mennyiséggel mi biztosan rendelkezünk. Így gondolta ezt a Durex® is, amikor felkért bennünket, hogy borítsuk lila ködbe a Durex Playground estéit.

Minden bizonnyal hatalmas feeling lesz. A fesztivál forgatag szívében, közel a vízparthoz, a 25-ös pöttynél várunk. Kattints a térképre a nagyításhoz:

Balaton Sound fesztiváltérkép

A programról

A Durex® Játszótere egész nap várja a látogatókat, méghozzá kellően sikamlós programokkal. Minden nap élvezheted a vízparti napozóágyakat, a masszőrök értő kezeit és koktélbár hűsítő, vagy éppen befűtő italait. A Durex® a Balaton egy részét is kibérelte neked, úgyhogy a vízben röpizhetsz, vagy akár csúszdázhatsz is. Eközben a Durex® Playground-on a Luxfunk Radio, vagy a Luxfunk Dance szól. Estétől (21 órától) napfelkeltéig  pedig minden nap: LUXFUNK RADIO FUNKY PARTY!

Láncmasszázs

Kiemelt esemény lesz a szombat délutáni láncmasszázs. Ezt a rekordkísérletet úgy kell elképzelni, hogy mondjuk 400 ember áll libasorban, és láncban masszírozza egymást. Állj be a sorba öt percre, fogadj el pár buja ajándékot, és legyél rekorder! Találkozzunk július 14-én délután 3 órakor a Durex Playgound-on!

Luxfunk Party fellépők:

Július 12. csütörtök
DJ Berry, DJ Deza, Dj Gem-B

Július 13. péntek
DJ Soulja, Big Mo, Dimofat Deejay, Troubleman

Július 14. szombat
DJ Balu, DJ Deez, DJ Taylor

Július 15. vasárnap
DJ Forest, DJ Jován, DJ Sampler, Whiteboy

Ilyen lesz a feeling:


Figyeld Facebook falunkat és játssz velünk a Durex ajándékcsomagokért!

Ezt érdemes megosztani!