Nem marad inkognitóban az új Incognito album – Amplified Soul

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

Incognito - Amplified SoulJean Paul “Bluey” Maunicknak nem szab gátat az idő, ismét megújulni látszik az Incognito-val: legfrissebb albumuk, az Amplified Soul június 2-án debütál.

Az Amplified Soul a 16. stúdió album, amely csemege lesz a jazz- funk kedvelőinek. Az 1979-ben alakult brit Incognito első albuma az 1981-ben megjelent Jazz Funk volt, legutóbb pedig 2012-ben hallhattunk róluk, amikor Surreal című albumukkal újabb zenei élményt nyújtottak az éhes füleknek, például:

Előadó mustra

Jean- Paul “Bluey” Maunickkal az élen az Incognito ismét nagy dobásra készül Amplified Soul című albumával. A soul, a dance, a jazz és funk kifinomult jegyeit magán viselő album előreláthatólag június 2-án debütál, olyan zenészek stílusjegyeit hordozva, mint a vokalista Tony Morelle és Vanessa Haynes, vagy Chiara Hunter és Katie Leone, akik a friss, új hangot hozzák.

Az albumon közreműködik még a brit énekesnő, Imaani is, aki az 1998-as Eurovíziós Dalfesztiválon ezzel a számmal vett részt:

Az amerikai származású, soul énekesnő Carleen Anderson is feltűnik az albumon, aki kivételes sikereket ért el Nagy- Britanniában. Itt egy felvétel róla:

Meg kell említenünk még Debórah Bondot is:

És persze az Incognito-ból már ismert Maysa-t is. Szavak helyett szóljon inkább zene tőle:

Mivel az előadókat már ismeritek, megosztjuk Veletek az Amplified Soul tracklistjét is. Bármilyen leosztást is hozzon június 2-a, úgy gondoljuk, nem fogunk csalódni benne.

Tracklist

1. Amplify My Soul (Part 1)
2. I Couldn’t Love You More
3. Rapture
4. Hands Up If You Wanna Be Loved
5. Hats (Make Me Wanna Holler)
6. Silver Shadow
7. Deeper Still
8. Amplify My Soul (Part 2)
9. Something bout July
10. Day Or Night
11. Wind Sorceress
12. Another Way
13. I See The Sun
14. Never Known A Love Like This
15. The Hands Of Time
16. Stop Running Away

A megjelenésig hallgasd az Incognito-t a Luxfunk Radion, az oldal tetején található webes player, vagy külső playerek segítségével!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá