Nem mindegy a Sound – Nyerj egy Quincy Jones fülhallgatót!

Egyéb publikálta Luxfunk

AKG Q 350 BLK,Quincy Jones Special EditionA Luxfunk Radio adásminősége, a hangzás számunkra rendkívül fontos. Erre nagyon figyelünk. A széles sávú mobil internet elterjedésével egyre többen hallgatnak bennünket mobil telelefon segítségével utcán, utazás, munka vagy pl. kirándulás közben. (Pl. a hírleveleinket a felhasználóink 10%-a iPhone-on olvassa) Abban, hogy milyen minőségben kúszunk be a füledbe, szűk keresztmetszet lehet a fülhallgatód.

Mi figyelünk a hangminőségre. És Te? Biztos megfelelő eszközt dugsz a füledbe? Adunk egy tippet. Az AKG piacra dobta Quincy Jones nevével fémjelzett fülhallgatóját. Tudjuk, hogy amiben Quincy Jones keze munkája benne volt, vagy amihez a nevét adta, az arannyá vált.  Így nyilván nem véletlen, hogy az egyébként is minőségi eszközöket gyártó AKG ennek a terméknek a népszerűsítéséhez a világ egyik legjobb Soul-Funk zeneszerzőjét hívta segítségül. Ez a zárt, dinamikus hi-fi fülhallgató hűen adja át a Soul, és a Funk lüktetését.

AKG Q 350 BLK, Quincy Jones Special Edition

Nyerj a Luxfunktól egy Quincy Jones fülhallgatót!

Nagyon szeretnénk valakinek örömet szerezni egy ilyennel. A Luxfunk Radio hang- és fénytechnikai partnere a djsoundlight.eu jóvoltából most nyerhetsz egy ilyen remek eszközt! A termék ára 15.000 HUF.

Ahhoz, hogy esélyed legyen a nyereményre, ezt kell tenned:

Ennyi. A regisztrált jelenlévők között kettőkor sorsolunk, a fejhallgatón kívül még egy 14.000 Ft értékű italfogyasztás kupont is kihúzunk.
Fontos: Ne kerüld ki érkezéskor a regisztráló hostessünket (afro lány a laptop mögött), mert ő jelzi a rendszerünknek, hogy megérkeztél! /A sorsolásban csak a regisztrált megérkezettek vesznek részt/

Ezt érdemes megosztani!