Hallgass bele az új kislemezbe! – Szeptemberben új albummal jelentkezik az Earth, Wind & Fire!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 0 Hozzászólások

Earth, Wind And Fire - Now, Then & ForeverÖrömteli bejelentés érkezett a Funky-arcok számára: szeptemberben érkezik az új Earth, Wind & Fire lemez!
A korong természetesen a Luxfunk lemezjátszóján is gyakran forog majd!

Táncoljuk végig az őszt!
Az aranysárga levelek idején a boltokba és a webshop-okba kerül a legendás Earth, Wind & Fire aranysárga borítójú, Now, Then & Forever című korongja is. Nyolc év kihagyás után ez a zenekar első lemeze, utolsó stúdió albumukat ugyanis 2005-ben készítették. A lemez a Legacy Records gondozásában jelenik meg, a zenekar első olyan Legacy Records-os kiadványaként, ami nem válogatás lemez, vagy koncertfelvétel.

Hamar munka ritkán jó…
A zenekar az albummal eredetileg a 2012-es amerikai elnökválasztás idején akart előrukkolni, ám a tagok akkor még nem voltak megelégedve az elkészült anyaggal. Elkészítésében a banda énekese, Philip Bailey közlése szerint az egykori alapító tag, Larry Dunn és mások is közreműködtek. Bailey szerint az elkészült, tíz dalból álló új lemez nagyon friss lett, de mégis megőrizte az együttes klasszikus hangzásvilágát. Szintén elmondta, hogy az album címével a zenekar legfontosabb üzenetére, az emberiség tudatosságára szeretnének utalni, remélve, hogy az Earth, Wind & Fire zenéje örökké szólni fog. A másik alapító tag, Verdine Withe az album kapcsán a zenei és kulturális sokszínűségre hívta fel a figyelmet. “A rajongók támogatása nélkül az Earth, Wind & Fire utazásai a világ körül soha nem valósultak volna meg. Új albumunkat, a Now, Then & Forever-t éppen ezért rajongóinknak ajánljuk.”

Szerezd meg, vagy hallgass bele!
Az új lemez július 3-ig korlátozott számban előrendelhető a zenekar honlapjáról. Előrendelés esetén a rajongóknak egy egyedi, névre szóló lemezt kézbesítenek. Itt belehallgathattok a My Promise című dalba is:

Ez hétfőtől kislemezként beszerezhetővé válik. http://www.earthwindandfire.com/

A Luxfunk Radio nagyon gyakran forgat Earth, Wind & Fire dalokat. Hangolódj a Luxfunkra az oldal tetején található webes playerrel, vagy külső playerekkel:

winamp icon, gyorsindító, shoutcast rádió Winamp windows media player icon, gyorsindító, net rádió MediaPlayer rs mobil Mobiltelefon
LUXFUNK APP ANDROIDRA!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá