Segítsd szilveszterkor Te is az Angyalokat! – Támogasd a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

bókay angyalaiHa hiszel benne, hogy a következő esztendőd olyan lesz, mint az év első napja, akkor mit szólnál hozzá ha Funky-val és jó cselekedetekkel telne 2016? Partizz egy hatalmasat a Luxfunk Funky Szilveszteren, és közben segítsd egy mozdulattal a Bókay Gyermekklinikát!

A Luxfunk Funky Szilveszter alkalmával idén is szeretnénk segíteni, méghozzá azokon a gyerekeken, akiknek minden támogatásra szükségük van ahhoz, hogy teljes és boldog gyermekkoruk legyen. A Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekklinika nővérei erejükön felül dolgoznak azon, hogy a beteg gyerekeknek ne csak fizikai, hanem lelki támogatást is nyújtsanak.

Igazi angyalokként – a Bókay Angyalaiként – elsődleges a számukra, hogy a gyerekeket minél gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban, számukra barátságos környezetben tudják gyógyítani. Ennek megvalósításához nem csak az égi, hanem a földi segítségben is bíznak; Bennünk, Bennetek. Azért küzdenek, hogy létrejöhessen egy Gyermek Sürgősségi és Egynapos Osztály, amelynek ambuláns és és betegfelvételi részlegét már átadták,

az építés második ütemében pedig szeretnének egy hat ágyas kórtermet és modern vizsgálókat kialakítani, amellyel a klinika XXI. századi, gyermek-, szülő- és munktatársbarát intézménnyé válhat.

Ebben a kezdeményezésben szeretnénk a segítségükre lenni, és Nektek is a figyelmetekbe ajánlani a nővérek elhivatottságát, akiknek teljes életét kitölti ez a nagyon nehéz, a maga harcaival és borzalmaival együtt csodálatos hivatás. Az egyik nővér így írt Facebook oldalán:

tündér
“Lassan vége a műszaknak… Ilyenkor szoktam nézegetni a kis faliújságunkat, ha van időm rá. Azt hiszem ez a kép megható, szörnyű és egyben tanulságos. Szerintem mindenki jegyezze meg a kis rajzot, és jusson eszébe, mikor valami óriási problémája van, és mérlegeljen!”

 

Mit tehetünk értük?

A szilveszteri Luxfunk Party során a New Orleans Clubban kihelyezünk egy adománygyűjtő dobozt, amelybe lehetőségeidhez mérten Te is adakozhatsz a gyerekeknek a party teljes ideje alatt. Ezt keresd:

urna

Miért a Bókay Gyermekklinika?

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány (bankszámlaszám: 10100792-04119200-01003009) segíti a klinika munkáját, amely kiemelt fontossággal bír…

•    A koraszülöttek ellátásában.
•    Az újszülött kori szűrővizsgálatokban, amelyeknek során 60 000 újszülött szűrésével évente 50-60 életet mentenek meg.
•    Az egyre több gyermeket érintő krónikus gyulladásos bélbetegségek diagnosztikájában.
•    A szervtranszplantált gyermekek elő- és utógondozásában, rehabilitációjában.
•    Radiológiai részlege évente 12 000 ultrahangot és 7000 röntgen vizsgálatot végez

Segítsünk nekik együtt!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá