Soul Session Extra – Dalok a Luxfunk Radio-ban a Soul Session ajánlásával

Soul Session Extra – Dalok a Luxfunk Radio-ban a Soul Session ajánlásával

Hallgasd a Soul Session által ajánlott különleges Soul zenéket a Luxfunk Radio adásában! Minden páros órában lejátszunk egy dalt, amit a Soul Session ajánl a Luxfunkereknek!

Mától minden nap 8:00 óra és 20:00 óra között, minden páros órában, egyszer megszólal egy dal a Luxfunk Radio Főcsatornáján, amit a Soul Session ajánl a Luxfunk hallgatóinak. A Soul Session Extra című műsorelem az adott óra 20-25 perce körül lesz hallható. 

Bár a Luxfunk Radio adásán eddig is rengeteg klasszikus Soul zene forgott, ez az újdonság azért szó szerint extra, mert a Soul Session gazdája, Bogyó Tamás olyan különleges, ritka dalokat válogat a Luxfunkereknek, amik még a Luxfunkon sem szóltak eddig. Így a Soul Session Extra mindenképpen hozzáad a Luxfunk repertoárhoz és segít tovább szélesíteni a látókört, és hozzájárul ahhoz, hogy minél több előadót és dalt megszerettessünk a Soul és Funk zene kedvelőivel kedvenc műfajunk kimeríthetetlen kínálatából. Hogy mennyire kimeríthetetlen? Amennyire most felkészültünk a Soul Session Extrára, azon a szinten mától számítva több mint 100 napig egyetlen dalt sem kell megismételnünk. De mivel nem álltunk le a műsorelem szerkesztésével, ez a ciklus folyamatosan kitolódik.

Ahogy a Soul Session műsorokban is lenni szokott, a Luxfunkon hallható Soul Session Extrában is kivétel nélkül minden dal eredeti vinyl lemezekről kerül digitalizálásra, a lemezek Bogyó Tamás valódi, különleges lemezgyűjteményéből származnak.

A Soul Session Extra egy újabb megvalósult kapcsolódási pont A Soul Session és a Luxfunk fúziójában. Sok jó ötletünk van még.

Soul Session rádióműsor és a Luxfunk Radio összekapcsolódása 2024. május elején indult, tizenhét évnyi „külön élés” de egymásra kacsintgatás után fonódott össze a két csapat. Erről itt írtunk bővebben.

luxfunk radio funky party 20240615 078
Bogyó Tamás a Luxfunk Radio 17. születésnapi buliján az A38 Hajó Tetőteraszán

Csatlakozz a Soul Session közösségéhez az alábbi csatornákon:

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá