Szilveszteri nyereményjáték – Nyerj hangfalat, hogy bárhol szólhasson a Funky!

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

hillHa a szerencse melléd áll, 2015-ben bárhol kihangosíthatod a Funky-t, ahol szükség van rá, ugyanis a DjSoundLight Kft. jóvoltából szilveszterkor az Orfeumban egy aktív hangfalat sorsolunk ki a játékban résztvevők között.

A Luxfunk Radio DJ, hang, fény-és stúdiótechnikai partnerének, a DjSoundLight Kft.-nek köszönhetően szilveszterkor megnyerheted a professzionális brit márka, a Hill Audio Andante SMA 1020 aktív hangfalát. A termék 190 Wattos, és három csatornás beépített keverővel rendelkezik. Egyszerre csatlakoztathatsz hozzá mikrofont, CD-lejátszót, esetleg telefont vagy táblagépet,  de akár gitárt vagy billentyűt is egy rögtönzött kerti party, születésnap, vagy akár csak egy unalmas hétköznap alkalmából is. Az aktív két utas hangfal könnyű, és nagyon precízen szól, profi mérnöki tervezést és kivitelezést képvisel, kiszolgálva a legmagasabb igényeidet is. A nyeremény értéke 83.900 Ft

Hogyan nyerheted meg?

Mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintva regisztrálod magad a sorsolásra, amelyet a szilveszteri Luxfunk Party-n tartunk meg az Orfeumban. Ha eljössz, és velünk búcsúztatod 2014-et, az új évet rögtön egy hangfal boldog tulajdonosaként kezdheted, hiszen azonnal átadásra kerül. Ha viszont nem tudsz eljönni, de Téged húzunk ki, a regisztrációkor megadott elérhetőségeiden keresni fogunk, hogy egyeztessünk az újévi ajándékod átvételéről.

A regisztráció december 31-én 13.00 óráig lehetséges.

Addig is játssz velünk, és kövesd a Facebook oldalunkat!

Ezt érdemes megosztani!