Szülinapi Luxfunk Party – Már 5 éve nyomjuk a Libabőrt!

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party - 2012. június 23.Do You Wanna Get Funky? Ezzel a C+C Music Factory-dallal indult a Luxfunk Radio adása 2007-ben. A kérdés azóta is kíséri minden lépésünket, törekvésünket. A választ az általunk képviselt műfajok rajongóitól minden nap megkapjuk, és a folyamatosan növekvő hallgatói szám valamint az elismerő vélemények folyamatosan újabb lépésekre ösztönzik a Luxfunk lelkes csapatát.

Megértünk és megéheztünk egy újabb tortára. Ennyi. 🙂 Szeretettel várunk mindenkit június 23-án, szombaton a Budapesti Orfeum Clubba a Luxfunk 5. szülinapi bulijára. Dimofat Deejay és Troubleman pörgeti majd a kiváló feketéket, de bízunk benne, hogy a Luxfunk Team-ből minél többen velünk tudnak ünnepelni.

Zene: 70-es, 80-as Funky + 90-es fekete slágerek

Az első 100 vendégünknek az Orfeum Club ajándék koktéllal kedveskedik!

Nyerj magadnak, barátnődnek extrém Luxfunk Party sminket! Jácinta, a Luxfunk lányok profi sminkese  ezúttal ott lesz velünk a buliban, és egy diszkrét, félreeső helyen elkészíti extrém party sminkedet! (Extrém helyett választhatsz álomszép party sminket is). A nyereményért játssz velünk Facebook oldalunkon! Figyeld minden nap a játékot, és oszd meg az extrém smink képet! A megosztók között június 15-én és 22-én kisorsoljuk az ajándék sminkeket!

Online jegyrendelés-asztalfoglalás

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen is:
fb event icon

 

A bulira a party-szerkót a
Gas Jeans
biztosítja.

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
Dimofat Deejay & Troubleman
Időpont:
2012. június 23. szombat (kapunyitás: 22.00)
Belépő: Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. Az első 100 vendégnek ajándék koktéllal kedveskedünk.

Ezt érdemes megosztani!