luxfunk_radio_logo_sotet hatterre_atlatszo_r_640x480

Ha szeretnél nekünk segíteni Támogass minket!

thank_you

A Luxfunk Radio létrehozásával legnagyobb célunk a magyar zenei életben jelenlévő hiány pótlása volt. Nagy űr vált betöltötté, amikor rengeteg idő, energia és anyagi ráfordítás után megalakulhatott a Luxfunk, amely azóta is szolgálja missziónkat, a fekete zene népszerűsítését és a stílust kedvelő idegenek valódi közösséggé kovácsolását. 

Most Te is hozzájárulhatsz a Luxfunk működéséhez!

Hogyan segítheted a munkánkat?

Az első lépést, amellyel segíted a rádió működését, már meg is tetted: hallgatod. Köszönjük szépen!

Ezen felül nagy segítséget jelent, ha minél több emberhez segítesz eljuttatni a Luxfunk Radio hírét, elérhetőségét. Mondd el ismerőseidnek, hogy már létezik egy rádió, amely csak igényes fekete zenét játszik a nap 24 órájában, és ezzel újabb lökést adsz az úton!

Hangosítsd ki a Luxfunk Radio-t a munkahelyeden, az irodában, az üzletben, a kávézóban, és ezzel máris hozzájárulsz a népszerűsítéséhez.

Ha Téged nem hoz nehéz helyzetbe, és úgy gondolod, jó helyre kerül a pénzed, akkor adakozhatsz is. A DONATE gombra kattintva a PayPal rendszerén keresztül, teljesen kiszámítható és biztonságos módon juttathatod el a Luxfunknak szánt összeget a Luxfunk Bt. számára.

Vagy ha nincs PayPal-od, banki átutalással is küldhetsz nekünk adományt, az alábbiak szerint:

Utalási információk:
Luxfunk Betéti Társaság
Bankszámlaszám: 11718000-29905344
Közlemény: adomány

Köszönjük a segítséged!

 

Ha másképp szeretnél nekünk segíteni, akár ötletekkel vagy üzleti ajánlattal, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!