Új DJ a Luxfunk csapatában – DJ Koontz alias Koncz Róbert is velünk tart

DJ Koontz Luxfunk DJ lettElőször is ott kezdődött, hogy megosztottunk egy a DJ-k munkájáról íródott, számunkra is szimpatikus véleményt még 2014. májusában. Az írás, mely arról szól, hogy a lemezlovas nem zenegép, Koncz Róbert DJ tollából származik, akinek gondolatait több százan kedvelték, tovább osztották a közösségi oldalakon.

Aztán azt mondtuk Koncz Robinak, jöjjön el egy Luxfunk Partyra, hogy megismerkedjünk. És inni persze. Amikor belépett a terembe, DJ Jován épp beszélt a mikrofonba. A reakciót véletlen pont felvettük, itt hallgatható meg. Az öröm nem volt véletlen. Nem otthon hagyott uzsonnát, kaját/piát/mobilt hozott Robi. Neki Jován volt a „mentora”, ha mondhatjuk így.

DJ Koontz 2014. október elején csatlakozott a Luxfunk teamhez. Az október 11-i Luxfunk Party-n megkapta Luxfunkos „munkaruháját” és egyben meghívtuk november 15-re az Orfeumba, egy igazán különleges programra, ahol majd Whiteboy lesz a párja egy fergeteges buli erejéig. Erről hamarosan írjuk a részleteket, addig is egy kis mézesmadzag.

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá