fbpx

Calling All Stars – Funky legendák tavasza

Calling All Stars - Funky legendák tavasza

DJ Cassidy - Calling All Hearts

Calling All Stars Funky legendák tavasza

Greg Cohen, Philip Bailey, Verdine White, Larry Dunn, Nile Rodgers, John JR Robinson, Jerry Hey: csak néhány név a legnagyobbak közül, akikkel Dj Cassidy dolgozott a Calling All Hearts című számában, hogy megalkossák a tavasz legütősebb retro himnuszát.

 

Március 4-én jelent meg Dj Cassidy Calling All Hearts című kislemezének klippje, amelyben az említett legendák mellett Robin Thicke és Jessie J is közreműködött. Egy hét alatt közel 900.000 megtekintést könyvelhetnek el a YouTube-on, de ez még csak a kezdet; a slágerlisták ostromlása elkerülhetetlen. Ha a fent említett zsenik után is kételkednél, nézd meg, hogy milyen elképesztő karakterek dolgoztak a rózsaszín díszletek mögött:

Dj Cassidy őrülten nagy funky rajongó, aki őrülten nagy nevekkel dolgozhatott az elmúlt időszak folyamán. Mindemellett producer, popsztár, rapper, divatikon és DJ. Olyan fickó, akit felkért már zenélni Jay Z és Justin Timberlake a Legends Of The Summer Stadium turnén, Oprah Winfrey, sőt még az ötvenedik születésnapját a Fehér Házban ünneplő Barack Obama is. A pasi rózsaszínben, aki még a Twitterjét is pinkbe vonja, felrázza, és újra elhozza a ’70-es éveket a Calling All Hearts-szal, amelyet Greg CohennelJessie J-jel, Robin Thicke-kel és Claude Kelly-vel írtak, aki többek között szerzett már dalt Michael JacksonnakWhitney HoustonnakToni Braxtonnak is. A kritikusok szerint közös számuk, a Calling All Hearts a 2014-es év egyik legnagyobb sikere lesz.

„A hat in your life takes you to paradise”- néhány szó a klipről

Mit tesz a zenefüggő Dj Cassidy, miután barátnője fekete- fehérben ejtette őt? Felveszi a varázs kalapját, majd zenélni kezd habcsók rózsaszínben Robin Thicke-kel és Jessie J-jel. Nincsen szerelmi bánat, csak jó nők, táncosok, flamingók, egy kevés Rémy Martin és disco feeling, hat és fél percen keresztül. A klip tanulsága szerint ha igazán jó bulit csinálsz, még a nődet is visszakapod. Dj Cassidy-nek ugyan sikerült, de ezt azért otthon ne próbáljátok ki!

Májusban Paradise Royal

A Calling All Hearts a funky legnagyobb neveivel lehengerlő indítás. Ha érdekel a folytatás, sajnos májusig várnod kell. Ekkor ugyanis meghallgathatod majd debütáló albumát, a Paradise Royalt a Columbia Records gondozásában, amelyen többek között R.Kelly-vel, Cee- Lo GreennelUsherrelMary J. Blige-dzsal, Ne- YovalJohn Legenddel és Kelly Rowlanddel is együttműködik. Addig is tegyél fel egy jó kalapot a szürke hétköznapokon, és hallgasd a legnagyobbaktól a Calling All Hearts-ot a Luxfunk Radion!

Érdekes lehet még:

Musiq Soulchild - Feel The Real - Humble Pie

Soulból összerakva – Musiq Soulchild és az új album

Musiq Soulchild nyolcadik albuma, a Feel The Real szeptember 15-én jelent meg, amelynek apropóján készítettünk egy összefoglalót az első lemez óta eltelt 17 évről. Videók, díjak, most pedig új szelek a vitorlában!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá