4 éves a Luxfunk Radio! – születésnapi buli az Orfeumban

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio - régi logoTalán még sokan emlékeznek erre a grafikára. 4 évvel ezelőtt, július 1-én a Marecord Produkciós Hangstúdió ezzel a logoval és ezzel a zenével indította el a Luxfunk Radio-t. A zenétől és az első pillanatok emlékeitől még mindig jön a libabőr. A kérdés (Do you wanna get Funky?) végig kísérte az elmúlt négy év szellemét. Minden pillanatban, minden lépésünkkel ezt a kérdést tesszük fel hallgatóinknak, újra és újra.

Funky-arcok! Itt az idő! Július 16-án válaszolhattok a kérdésre! Válaszként elfogadjuk ha ott vagytok, és érzitek a libabőrt.
Aki kérdez: DJ Deez és DJ Taylor
Aki válaszol: Ti, ha eljöttök.

Kedvcsinálók:
Nézd meg a korábbi party videót melyben Taylor és Deez volt a házigazda!
Nézd meg a három éves szülinapi buli videóját!


Érdemes regisztrálni, mert a regisztrált résztvevők között a buliban kisorsolunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztást, mely felhasználható az Orfeum Clubban!

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!/

Jelezheted részvételed a Facebook eseményen is:
Luxfunk Party

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
DJ Deez és DJ Taylor
Időpont: 2011. július 16. szombat
Kapunyitás:
22.00
Belépő:
Éjfélig 1000 Ft, éjfél után 1500 Ft.
Asztalfoglalás:
30/948-6448

Ismét nyerhetsz!
A party-n valóban megjelenő online regisztrálók között kisorsolunk egy 14.000 Ft értékű, az Orfeum Clubban felhasználható italfogyasztás kupont!

Luxfunk Radio 4th Birthday Party

Ezt érdemes megosztani!