fbpx

Luxfunk Radio Funky Party-k

LUXFUNK PARTY

Az igazi Funky-arcoknak

Luxfunk Party – a legnépszerűbb Funky Party

A Luxfunk Radio Funky Party, azaz a Luxfunk Party jelenleg a legnagyobb létszámú, online rádióhoz kapcsolódó Funky Party-sorozat Magyarországon. 

Egyre kevesebb lehetőség van 30-40 év felett igényesen szórakozni zenés-táncos helyeken. A legtöbb klub tinikkel van tele. Máshol vannak ugyan “felnőttek”, de a zene nem azoknak szól, akik a fekete zenét kedvelik. Nos, a magyarországi Luxfunk Radio megoldást kínál!

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt, oázist. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Magyarország legnagyobb Funky közössége

Csatlakozz Te is a Luxfunk Radio több mint 31 000 tagot számláló Facebook közösségéhez!

Kik a Funky-arcok? Olvasd el itt!

Következő Luxfunk Party-k

További Luxfunk Radio Funky Party-k hamarosan...

07.13. – Budapest Park (DJ Revolution & Whiteboy)

07.27. Plázs Siófok V.I.P (DJ Berry)

08.02. – Delta Retro Music Factory, Balatonmáriafürdő (DJ Hangya & SlimFit)

08.10. – A38 Hajó, Tetőterasz (Big Mo & DJ Sampler)

08.17. Plázs Siófok V.I.P. (Steelor)

09.14. – Budapest Park (DJ Deza & DJ Taylor)

10.19. – Symbol Budapest (5vös László & DJ Hangya, warmup: Bernard Tomi) – Soul Session Live!

11.30. – Symbol Budapest

12.31. – Symbol Budapest (DJ Sampler & SlimFit & DiMOFAT + live act)

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Amit érdemes tudnod a Luxfunk Party-ról

Milyen zenék szólnak egy Luxfunk Party-n?

Kétféle Luxfunk Party létezik. Az egyik a Luxfunk Radio Funky Party, itt a ’70-es, ’80-as évek Funky slágerei és a ’90-es évek Hip-Hop kedvenceire, Funky csemegéire lehet bulizni. A másik bulink a Luxfunk Hip-Hop & R&B Classic Party, amelyen a ’90-es évek és az ezredforduló környéki Hip-Hop és R’n’B bombák szólnak. Hallgass bele a bulikba a Luxfunk Dance csatornán az alábbi gombra kattintva!

Hol tartjuk a Luxfunk Party-kat?

Budapesten voltunk időrendi sorrenben a Royal Dance Clubban, aztán 5 és fél évig az Orfeum Clubban, majd következett a Fat Mo’s, a Jazzy Pub, az Alcatraz, a New Orleans Club, a Lock és a Symbol. Vidéken felsorolni is nehéz, mennyi helyen jártunk már. Olyan igényes, legalább 300 fő befogadóképességű klubban lépünk fel, ahová hívnak bennünket. Kattints az alábbi gombra és nézd meg a korábbi bulikon készült fotókat!

Mennyibe kerül egy Luxfunk Party?

Ha klubod van és a műsor áráról érdeklődsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

Milyen hosszú egy Luxfunk Party?

Egész estés. Nyitáskor kezdünk, ez a legtöbb helyen 22:00 óra. Érdemes időben érkezni, mert már a warm up session is nagy gonddal készül. Luxfunk DJ-ink úgy keverik a zenéket, hogy a megérkezés pillanatától érzed a libabőrt. Általában 4 óra körül szoktuk befejezni. Nézd meg, hogy mikor lesz a következő Luxfunk Party!

Kik csinálják a Luxfunk Party-t?

A Luxfunk Party-kon a Luxfunk Radio tapasztalt, profi lemezlovasai lépnek fel párosával vagy egyedül. Olyan DJ-k, akik a fekete műfajokat szenvedélyből tolják. A szetteket sokszor hangszeres produkciókkal (szaxofon, gitár, konga stb.) egészítjük ki, de igény szerint komplett Funky zenekar is színesíti a műsort. Nézd meg, hogy kik a Luxfunk DJ-k!

Ha még új vagy Csatlakozz hozzánk!

Luxfunk regisztráció

Vedd meg online a party jegyeket! Regisztrálj, hogy hozzáférhess termékeinkhez!

Luxfunk hírlevél

Értesülj első kézből a bulikról! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ezt érdemes megosztani!