Fekete zenei mixműsor 60 percben

Soul, Funk, Hip-Hop és R’n’B mixek a Luxfunk Radio lemezlovasaitól

Hallgasd!

Luxfunk Blackmix csatorna

A korábbi mixek 24 órában

Töltsd le!

Letöltő oldal honlapunkon

A mixek .mp3-ban és .wav-ban, akár playlisttel

Ismerd meg!

Luxfunk DJ-k

Bemutatjuk a Luxfunk lemezlovas csapatát!

Ha a Luxfunk Blackmixet hallgatva nálad is azonnal bekapcsol a jó zenére aktiválódó bólogató reflex, van minek örülni: a Blackmixből minden héten három új adás készül, amelyeket csütörtökön, pénteken és szombaton 20:00 órától adunk a Luxfunk főcsatornán.

Tölts le Luxfunk Blackmxieket!
Tölts le Luxfunk Blackmxieket!

Gondoltad volna, hogy a Luxfunk fennállása óta lemezlovasaink már több mint 1500 Blackmix adást készítettek? Ebből a gigantikus repertoárból ismételjük a régi, de időtálló gyöngyszemeket minden nap 15 órától a főcsatornán, és ezek hallhatók a Luxfunk Blackmix csatornán a nap 24 órájában. Ne felejtsd azt se, hogy a korábbi mixeket folyamatosan töltjük fel shopunkba, ahol te is letöltheted őket!

Hogyan készül a Luxfunk Blackmix?

A Luxfunk Blackmix gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert fekete zenefolyam, amelyet a Luxfunk Radio arculati keretei határoznak meg, de sosem szegik szárnyát: tudjuk, hogy a mix lemezlovasaink egyedi kifejezőeszköze. A Luxfunk DJ-k olykor csak érzéseik alapján válogatnak, máskor pedig konkrét tematika mentén építik fel a szettet, amelynek hangulatát szabadon választják meg. Hagyjuk őket alkotni, hagyunk téged bólogatni!
Luxfunk Blackmix mix letöltés

Luxfunk Blackmix FM Rádióknak

  • Hetente frissülő 1×1 vagy 1×2 óra adás
  • Profi DJ-k által kézzel kevert mixműsor, kiváló, gyakran kuriózum fekete zenékkel
  • NMHH playlist

Ezt érdemes megosztani!