Mi vagyunk a Luxfunk DJ-k, a Luxfunky zászlóvivői

Olyan Funk, Soul, RnB zenei stílusok népszerű és különlegesen ritka dalait is forgatjuk, amelyekre járni kezd a lábad nem csak a táncparketten, hanem az asztal alatt is. 

Rendszeresen hallhatsz minket a Luxfunk Party-kon, a Luxfunk Blackmixben és a Luxfunk Dance-ben is.

Mitől különleges a csapatunk?

Luxfunk DJ-kként közös célunk a Funky, Soul, RnB és Hip-Hop zene népszerűsítése és a hiánypótlás. Tudjuk, hogy mindannyian más személyiségek vagyunk és más műfajt képviselünk, de mégis különbözőségünk adja közös nevezőnket: tiszteljük egymás zenei világlátását és az egyes stílusok iránti rajongását.

Vannak közülünk,  akik a hagyományok előtt tisztelegve vinylről játszanak, mások lépést tartva a technika fejlődésével új eszközöket is bevetnek, bár az alap technikai tudást valamennyien vinyl lemezek forgatásával sajátítottuk el.

Jó emberek vagyunk.

Missziónk az értékes Funky, Soul, RnB és Hip-Hop zene.

Nem rivalizálunk, hanem csapatban dolgozunk.

Te vagy a Funky-arc.
Mi vagyunk a Luxfunk lemezlovasaid.

Ismerkedj meg velünk!

Ezen az oldalon eljutsz a Luxfunk DJ adatlapjainkhoz és a letölthető mixeinkhez. Érdemes gyakran visszalátogatnod, mert a mixeket folyamatosan frissítjük!

Szeretnél a klubodba vagy rendezvényeidre Luxfunk DJ-t?

 

Ha még új vagy Csatlakozz hozzánk!

Luxfunk regisztráció

Regisztrálj a Luxfunk oldalra, hogy hozzáférhess a Luxfunk DJ-k mixeihez, a party jegyekhez és egyéb termékeinkhez! A regisztrációt követően könnyedén vásárolhatsz shopunkban vagy előfizethetsz havi tagságra is.

Luxfunk hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj a Luxfunk DJ-k legújabb letölthető mixeiről, Luxfunk Party jegyekről és egyéb termékekről, valamint híreinkről, zenei cikkeinkről.

Ezt érdemes megosztani!