Mi vagyunk a Luxfunk DJ-k, a Luxfunky zászlóvivői

Olyan fekete zenei stílusok népszerű és különlegesen ritka dalait is forgatjuk, amelyekre járni kezd a lábad nem csak a táncparketten, hanem az asztal alatt is. 

Rendszeresen hallhatsz minket a Luxfunk Party-kon, a Luxfunk Blackmixben és a Luxfunk Dance-ben is. Az életben igen, a zenében nem ismerünk tréfát!

Mitől különleges a csapatunk?

Luxfunk DJ-kként közös célunk a fekete zene népszerűsítése és a hiánypótlás. Tudjuk, hogy mindannyian más személyiségek vagyunk és más műfajt képviselünk, de mégis különbözőségünk adja közös nevezőnket: tiszteljük egymás zenei világlátását és az egyes stílusok iránti rajongását.
Vannak közülünk,  akik a hagyományok előtt tisztelegve vinylről játszanak, mások lépést tartva a technika fejlődésével új eszközöket is bevetnek, bár az alap technikai tudást valamennyien vinyl lemezek forgatásával sajátítottuk el.
Jó emberek vagyunk.

Missziónk az értékes zene.

Nem rivalizálunk, hanem csapatban dolgozunk.

Te vagy a Funky-arc.
Mi vagyunk a Luxfunk lemezlovasaid.

Ismerkedj meg velünk!

Ezen az oldalon eljutsz a Luxfunk DJ adatlapjainkhoz és a letölthető mixeinkhez. Érdemes gyakran visszalátogatnod, mert a mixeket folyamatosan frissítjük!

Szeretnél a klubodba vagy rendezvényeidre Luxfunk DJ-t?

 

Ha még új vagy Csatlakozz hozzánk!

Luxfunk regisztráció

Regisztrálj a Luxfunk oldalra, hogy hozzáférhess a Luxfunk DJ-k mixeihez, a party jegyekhez és egyéb termékeinkhez! A regisztrációt követően könnyedén vásárolhatsz shopunkban vagy előfizethetsz havi tagságra is.

Luxfunk hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj a Luxfunk DJ-k legújabb letölthető mixeiről, Luxfunk Party jegyekről és egyéb termékekről, valamint híreinkről, zenei cikkeinkről.

Ezt érdemes megosztani!