Elkészült a Luxfunk® saláta a Freshbox jóvoltából – Harapj rá a Funkyra!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

luxfunka_salata_imageHarapj rá a Luxfunk feelingre!
Kóstold meg a Luxfunk® salátát, amit a Freshbox készített és a Luxfunk ihletett!

Hogyan született?
Elkészült a világ „legfunkysabb” salátája a Freshbox jóvoltából! Úgy tűnik, a Luxfunk Funky-arcok az élet minden területén ott vannak, és nem tudnak ellentmondani a műfaj csábításának. A Freshbox konyhájában régóta a Luxfunk szól, így az amit “mi főztünk ki”, a Freshbox mindennapjainak is része lett, később ihletet adott a chef-eknek. A Luxfunk-ot az a megtiszteltetés érte, hogy a Freshbox elkészített egy Luxfunk ihlette salátát a Luxfunk színeivel: a salátakülönlegességet friss lila cékla, arany mazsola, parmezán, valamint fekete aszalt szilva és szezám díszíti, amelyek tökéletesen harmonizálnak a grillezett csirkemellel és a friss salátalevelekkel.

Kóstold meg!

A Luxfunk® saláta megrendeléséhez elég az alábbi linkre kattintanod. Figyelem! A tökéletes ízhatás eléréséhez a saláta mellé köretként a chef-ek a Luxfunk Radió hallgatását javasolják! Ez azonban csak a kezdet: rövidesen újabb meglepetésekre, Luxfunkkal kapcsolatos termékekre és szolgáltatásokra is számíthatsz.

Luxfunk® saláta házhoz szállítás

luxfunk_salata_image_2

Hangolódj a Luxfunkra az oldal tetején található webes playerrel, vagy külső playerekkel:

winamp icon, gyorsindító, shoutcast rádió Winamp windows media player icon, gyorsindító, net rádió MediaPlayer rs mobil Mobiltelefon
LUXFUNK APP ANDROIDRA!

Írd meg véleményed a kapcsolat oldalunk segítségével.

Ezt érdemes megosztani!