Hétéves a Luxfunk! – Birthday Party július 12-én, DJ Baluval és DJ Taylorral a Zsófia Hajón

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Július 12-én különleges alkalomból töltjük együtt a szombat estét. Nem csak kikapcsolódunk, meccset nézünk a teraszon, hanem ünnepelünk is: a Luxfunk Radio hetedik születésnapja alkalmából bulizunk újra együtt. Zenefelelős: DJ Balu és DJ Taylor, akik az Orfeum jóvoltából a Zsófia Főhercegné Hajón zenélnek kifulladásig, miközben talán a 14.000 Ft-os kuponodat költöd…

Születésnap!

Hét év telt el azóta, hogy a minden gondolatunkat átszövő hobbink fokozatosan kinőtte magát, és azzá a Luxfunk Radio-vá érett, amely ma is szól. Eddig huszonegyezren kovácsolódtunk össze a Facebookon, közel ennyien regisztráltatok a honlapon is. FM rádiók adják országszerte a nálunk készülő műsorokat, járjuk az ország klubjait a Luxfunk Party-val, és még sorolhatnánk a nagy számokat: a lájkokat, inspiráló zenéket és ötleteket, javaslatokat, érzéseket, amelyeket megosztottatok velünk különböző platformokon. Ennek örömére szeretnénk Veletek tölteni ezt az éjszakát. Ünnepeljük együtt hajnalig Magyarország legnagyobb Funky-közösségét: benneteket, a FUNKY-ARCOKAT! Nekünk ez az öröm, hiszen csapatunknak többet mond ezer szónál, amikor felhőtlenül jókedvű Funky-arcokként a táncparkett közepén tomboltok. Ezt a napot Nektek köszönhetjük!

Luxfunk DJ-k

Ünnepeljünk tehát együtt a fekete zenei remekeket és remake-eket, amelyek a hetedik Luxfunk szülinapon DJ Balu és DJ Taylor kezét és fülét dicsérik, akik már régóta koptatják a DJ pultot. Ez a páros is biztosan felkavarja az állóvizet és a Dunát…

Helyszín: Zsófia Főhercegné Hajó – meccs, zene, party

… hiszen az estét party hajón töltjük majd el. Ha nem szereted a meglepetéseket, nem kínálunk zsákbamacskát, itt pontosan utánanézhetsz, milyen helyszínen lépünk át a bűvös hetedik évbe, illetve a következő félidőbe, hiszen a tetőteraszon arra is lesz lehetőséged, hogy kivetítőn kövesd a meccs állását éjfélig, a kihajózásig.

A hajót a következő címen találjátok: H-1052 Budapest, Petőfi tér 9. számú kikötő, de itt egy kis térképes segítség is:


Zsófia Rendezvényhajó nagyobb térképen való megjelenítése

A Zsófia 21.30-kor nyitja meg kapuit, pontban éjfélkor pedig kihajózunk – ha velünk szeretnél tartani, mindenképpen érj oda előtte, hiszen legközelebb csak 2 órakor kötünk ki újra!
Fontos: a bulit rossz idő esetén is megtartjuk, a hajó zárt, panorámás termében!

Várunk Benneteket!

Kérünk, regisztrálj online a Luxfunk Radio Funky Partyra, hogy lássuk előre, hányan leszünk!
Érdemes regisztrálni, mert a buliban ismét kisorsolunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztás kupont, mely felhasználható az Orfeum Clubban.


REGISZTRÁCIÓ A BULIRA:

—————————–

Kapunyitás: 21.30
Meccsnézés: 22.00- 24.00-ig

Jegyár: 2500 Ft
Jegyek kaphatók a helyszínen vagy elővételben az Orfeum Clubban, ITT.

Ezt érdemes megosztani!