Glamorous Night november 15-én – A Luxfunk HipHop & R’n’B Classic Party és az Orfeum bemutatja…

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

fb 11 15 GL1

Nemrég megírtuk, hogy lázasan készülünk valamire az Orfeum Clubbal. Az ünneplés apropója egyrészt az Orfeum 4. születésnapja, másrészt az, hogy a pesti mulató „évjáratával” egyidős a szórakozóhely és a Luxfunk együtt gondolkodása is. 4 éve boldogítjuk egymást. A szó legszorosabb értelmében. Az Orfeum és a Luxfunk együtt a Funky-arcokat, és viszont.

Szóval csapjunk a tortába!

November 15-én, szombaton újra felrázzuk a hétvégéteket, Funky-arcok: ezúttal a vadonatúj Glamorous Nighttal lepünk meg Benneteket az Orfeumban, ahol Harót Balázs, a Glamorous Company zenekar, valamint a Bad Boys és az April Project vezető koreográfusai felejthetetlen show-val készülnek az Orfeum 4. születésnapja alkalmából. A színpadi show után Whiteboy, és  legújabb lemezlovasunk, DJ Koontz zenél majd.

A party

Az előző Luxfunk HipHop & R’n’B Classic Party sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy repetázunk a ’90-es évek és az ezredforduló környékén népszerűvé vált Hip-Hop és R’n’B slágerekből, ezúttal a vadonatúj Glamorous Night keretén belül. Természetesen most is lesz Funky, de gyakrabban kapjuk elő a …ggrázós klasszikusokat, hogy kitombolhassátok magatokat a kamaszkori, örökzöld kedvencekre. Ebben Whiteboy mellett most DJ Koontz lesz a segítségetekre, aki ezen a szombat estén debütál a Luxfunk színeiben, egy nagyon fekete party alkalmával. És hogy mi pörget be előtte?

Luxfunk & Orfeum present ’Glamorous Night’

Egy nagyon mai party, R’n’B, HipHop és New Pop élőben mixelve, amit a The Glamorous Company show-műsora vezet fel.

„Live music on a higher level!” Ez a mottója a Harót Balázs vezette The Glamorous Company-nak. A formáció célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, de leginkább sajátos zenei élményt nyújtson, a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva, exkluzivitást varázsolva előadásaikba. Justin Timberlake, Jason Derulo, Snoop Dogg, Robin Thicke, Usher, John Newman és James Arthur magukkal sodró dalai egytől egyig terítékre kerülnek, miközben az RTL koreográfusa és az Appril Project vezető koreográfusai tapasztják magukra a közönség szemeit fergeteges táncbetéteikkel. A hazánkban páratlan show-műsort egy nagyon mai buli követi, a Luxfunk HipHop & R’n’B Classic Party, melyen Luxfunk DJ-k – ezúttal Whiteboy és DJ Koontz – mixelik élőben a R’n’B, HipHop és New Pop-slágereket.

A zenekar

Ének, vokál, tánc: Harót Balázs
Ének, vokál: Priskin Gina
Gitár: Balogh Roland (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz Guitar-versenyének győztese)
Basszusgitár: Sipos László
Billentyűk: Balogh Zoltán (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz-Piano versenyének 3. helyezettje)
Dobok: Bordás József
Táncosok/koreográfusok: Harót Balázs, Priskin Gina, Erdei Nikolett, Kazarján Deniel, Kurucz Sándor, Szabó Kitty

KEDVEZMÉNY! Aki 21 óráig regisztrál, a belépőből 500 Ft-ot lefogyaszthat!

Akár ingyen is ihatsz!

Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Kedves Funky-arcok! A budapesti Luxfunk Party és Luxfunk Night eseményekre a szabad asztalok kb. egy héttel a dátum előtt elővételben elfogynak. Aki szeretne magának kényelmes asztalt, annak javasoljuk, hogy időben foglalja le helyét online, vagy telefonon!

Online jegyvásárlás a Luxfunk Webshopból

———————————————————————————-

Kapunyitás 20 órakor.
Programkezdés 21 órakor.
Vacsorázási lehetőség 22 óráig.

Jegyárak

  • Luxfunk póló vásárlásával: 0 Ft itt vedd meg!
  • Csak jegy: 2.500 Ft

(A jeggyel 20-21 óra között 500 Ft lefogyasztható)

Update: Többen jelezték, hogy a szombat esti Glamorous Night koncertjére nem érnek oda, a buliba azonban szívesen jönnének. Ezért a 4 éves Orfeum a pesti mulató születésnapi ajándékaként 23 órától 1.444 Ft a belépőjegy! A Luxfunk Webshopban ez a változat egy legördülő menüben egyszerűen kiválasztható.

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket.Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani. Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező. Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja. A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ezt érdemes megosztani!