Luxfunk Party + Hallelujah, I Sing – augusztus 22-én DJ Berry-vel, DJ Hangyával + a scratch- felelőssel: DJ Deezzel az Orfeum Clubban, Budapesten

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Orfeum Facebook Cover Luxfunk Radio Funky Party 2014 08 22

Funky-arcok, elérkezett a nyár utolsó hónapja: eddig is nagyokat buliztunk földön, vízen, és most is azon vagyunk, hogy kiélvezzük a nyár utolsó napjait. Ezért augusztus 22-én, pénteken egy nyárbúcsúztató Luxfunk Party-val hódolnánk a fekete zenéknek az Orfeum Clubban.

A koncert: “Hallelujah, I Sing” – a gyapotföldtől a Carnegie Hallig, avagy a fekete zene évszázada egy estben

Az Orfeum revüműsorainak dívája, Kállai-Kiss Zsófi ezúttal ledobja a magas sarkút, mezítláb, nyílt lélekkel érkezik. Akik a különleges est színpadra állításában segítségére lesznek, a Voice című műsorban megismert aranytorkú Gondi Helén, aki jelenleg is Caramel vokalistájaként dolgozik, valamint Keresztes Szilvia. A hangszer a lélek, a harmónia a gondolat. A zongorista Magán Olivér, a basszusgitárnál Péterfi Attila, a dobnál Kottler Ákos a Pély Barna trióból, a gitárnál pedig Kovács Tamás, az Indygo zenekar tagja.
Velük együtt utazhatunk el Nina Simone, Mahalia Jackson, Etta James, Erma Franklin, Stevie Wonder, Lemar, Jennifer Hudson és Beyoncé világába, ismert és ismeretlen dalokon át, egy érzelmekben és dallamokban gazdag estén. Aki szeretne a spirituális zene, a Soul, a Dzsessz, a Rhythm and Blues szárnyán repülni velünk, és aki úgy tudja, hogy a Piece Of My Heart című nóta Janis Joplin nevéhez fűződik, vagy hogy a ragtime a némafilm zenéjeként jelent meg először, annak mindenképpen itt a helye. Talán tudunk még újat mutatni…

A party

A nyarat ugyan muszáj, de a jó bulikat nem engedjük el! Hiszen a „Hallelujah, I Sing” után a már megszokott, hajnalig tartó party-zást semmi nem zavarhatja meg az Orfeum Clubban. Hogy nyárbúcsúztató Luxfunk Party-nk feledhetetlen élmény legyen, ezúttal három Luxfunk DJ-nk oltja be az éjszakát kiváló fekete zenékkel. Vigyázat: triójuk elűzi a fáradtságot, és party-vérszemet okoz! Készüljetek: a pult mögött DJ BerryDJ Hangya és a scratch- felelős pedig DJ Deez lesz!

Kérünk, regisztrálj online a Luxfunk Radio Funky Partyra, hogy lássuk előre, hányan leszünk!
Érdemes regisztrálni, mert a buliban ismét kisorsolunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztás kupont, mely felhasználható az Orfeum Clubban.


REGISZTRÁCIÓ A BULIRA:

——————————————————————

Nyitás

Kapunyitás 20 órakor.
Programkezdés 21 órakor.
Vacsorázási lehetőség 22 óráig.

Jegyárak

■ Éjfél előtt: 2.000 Ft (20-21 óra között lefogyasztható)
■ Éjfél után: 2.500 Ft


Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!
Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Kövesd az eseményt Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!