Luxfunk Party Budapesten – május 21.

Egyéb publikálta Luxfunk

Orfeum Club – a pesti mulató. A szórakozóhely, ahol minden hónapban egyszer összegyűlnek azok, akik oda vannak a Funky zenéért. A május sem lehet kivétel. Luxfunk Party az Orfeumban, május 21-én, DJ Hangyával és DJ Baluval!

DJ Balu a Luxfunk Radio 3 éves szülinapi buliján mutatkozott be először a Luxfunk közönségének. Talán sokan emlékeznek még rá, mekkora hangulatot csinált. DJ Hangyát sem kell már bemutatni. A 2009. decemberi és az első balatonfüredi Luxfunk Party-kon Dj Taylorral tolta a groove-ot. Most Balut és Hangyát összeházasítjuk. Jó lesz!
Új taggal bővült a Luxfunk csapat! A frissen érkező Big Mo nem ismeretlen a budapesti Funky-rajongók számára. A május 21-i bulin Balu és Hangya mellett ő is játszik!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
DJ Balu, DJ Hangya, Big Mo
Időpont
:
2011. május 21. szombat
Kapunyitás:
22.00
Belépő:
Éjfélig 1000 Ft, éjfél után 1500 Ft.
Asztalfoglalás:
30/948-6448

Ismét nyerhetsz!
A party-n valóban megjelenő online regisztrálók között kisorsolunk egy 14.000 Ft értékű, az Orfeum Clubban felhasználható italfogyasztás kupont!
A sorsolást 21-én éjjel 1 órakor videóra vesszük és másnap közzétesszük!
Továbbá, ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Kedvcsinálók:

      Közhírré tétetik (reklámspot)

Party video, melyben DJ Hangya a házigazda
DJ Hangya mixei
Party video, melyben DJ Balu is játszik
DJ Balu mixei
Interjú Big Mo-val

Ezt érdemes megosztani!